X. Alyin napad

435 19 4
                                    

Pohľad Marinette

Ak je toto možné že keď mám ísť do kina s Adrienom tak musí Kim dostat nervy.. Já to nepochopím, sice som si už povedala ze medzi mnou a Adrienom už asi nič nebude ale ako to kino sme si mohli užiť.

SMS od Alyi

A: Ahoj Kočka, tak ma napadlo nedáme si zajtra po skole prespavacku u teba??
M: Dobry napad... Tak zajtra po skole u mňa.
A: Tak zajtra pp ❤️

Pohľad Adriena

Fajn takže kino nebolo a pochybujem ze to bude chcieť zopakovať.. Ale ako asi jej napíšem co robí zajtra lebo Kim sa ma určite bude pýtať ako bolo a ci niečo medzi nami bolo.

SMS pre Marinette
A: Ahoj Mari, prepáč ze to kino nevyšlo. Ale ak chceš môžeme to zajtra zopakovať ale pôjdeme skôr 😅.
M: Ahoj, to nevadí nieje to tvoja chyba. Ale ja zajtra nemôžem Alya bude u mňa spať ale ak by si chcel môžeš prísť aj s Ninom bude sranda 😄.
A: Tak dobre dohodneme sa zajtra ja už musím mám šerm tak ahoj.
M: Tak pa

Ona pozvala chalanov na prespavačku... Bojím sa ako to dopadne. Nie Žeby som s nou niečo chcel mať (ale ale všetci vieme ze ju chceš do postele 😏😂)... Ale teraz naozaj nič s nou neplánujem.... (jasneeeeeeee 😂)

Pohľad Marinette

Ano, já viem, pozvala som Adriena na přespání 😂 😂 nie niesom normálna a ja to viem.. Musím napísať Alyi že príde aj Adrien s Ninom ale nechce sa mi.... Zajtra jej to poviem v škole 😂

Rano

Ako nenávidím ten zvuk satana... Všetci vieme ze myslím bude a ak neviete tak už to viete 😂. Je momentálne 7:05 škola sa začína o 8:10 mám dosť času sa pripraviť.

Idem do kúpeľne tam si umyjem tvar, nakremujem sa, dám si jemný make-up, linku, obočie a vlasy do drdola 😏.
Umyjem si zuby a idem ku skriny kde je milión veci a ja nwm co na seba ako vždy....

Pol hodinu blúdi po skriny až nájdem to pravé. Vybrala som si kratasy pretože milujem kraťasy 😅také dá sa povedať skoro priesvitné tričko s ružičkami ved momentálne sú v móde 😂a pod to čiernu podprsenku/lambadu hovorte si tomu ako chcete 😂. A nech nezabudne + biele converse 😏a okuliare.

(ten "sexy" outfit ⤴️⤴️)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(ten "sexy" outfit ⤴️⤴️)

OK momentálne je.... Co?? To je za 5 minut 8:10?? Sakra ja sa zabijem... Běžím ako keby ma vlci naháňali.. Celá udychana prídem za Alyou.

"č-au.„ musím sa ukludnit 😂asi som príliš behala.. Toľko som nikdy nebehala a aj preto nemám good postavu.

" Mari kľud stihla si to načas. Gratulujem... Btw. To tričko ti večer ukradnem 😏„pichla mi do boku a začali sme sa potichy smiať 😂

"Na to zabudni... Jop a btw. pozvala som Adriena aj Nina takže žiadne lumparny.. Počuješ Alya „ podpichla som do nej.. My sa mame taaaaaak radi ale po svojom 😏😂

" No pardon co si myslíš o mne?? To skôr ty si dávaj pozor na Adriena ved sa obliekas až príliš tak ako to povedať sexy?? Jop to je to slovo.„ pozrela sa na mňa..

"Prosím ta Alya povedz mi co je na tomto outfit také "sexy"?„ nechápem čo je také sexy obyčajný outfit..

" Za prvé... Vydno ti prdel v tých kratasoch... Za druhé... Ak si si neuvedomila tvoje tričko je priesvitne... A za tretie.... Tvoje cecky sú jak botox. „ povedala a ukázala na outfit.

" No pardon?? Botox?? Keď už tak ta plastika alebo fake ale aby som mohla povedať to sú moje žiaden botox, plastika ani nič také... Urazila si ma.. Pchhh„ otočila som sa jej chrbtom... Ako toto si mohla odpustiť ja za to nemôžem že som vyspelá a ona nie....

Pohľad Adriena

"Čau Nino.. Marinette nás dnes večer pozvala na přespání.. Bude tam aj Alya..„ prvé keď som stretol Nina musel som mu to povedať pretože sám by som tam neposiel kto vie co by mi spravily (hmmm. Namalovali by ako Chloe 😂).

"Tak dobre.„ som prekvapený ze nenamietal ani nič také... Možno bude sranda.

Išli sme do triedy. Až vonku bolo počuť ako sa Mari a Alya smejú.. Síce neviem na com sa tak smejú ale keď som počul Mari hlas tak som mal úsmev na tvári hneď... No ale keď sme vošli do triedy tak som neveril vlastným očiam.... Netušil som ze Mari ma až také veľké ehm vy viete čo 😅je tak tak přitažlivá (ano vieme teraz najradšej by si ju pretiahol cez stôl 😂😂ale nemôžeš HA! 😂)

"Ahoj Mari... Si nádherná„ pozdravil som jej.. Mam pocit ako keby sa mi... Ehm nerieste..

"Ahoj Adrien už si to povedal Ninovy.. Jop a ďakujem ❤️„ usmiala sa na mňa.. Je tak rozkošná keď sa usmieva.

"Adrien ehm ehm chcel si povedať ze je sexy ehm ehm.. „ Komentovala Alya.. Cítil som sa trosku trápne 😳 ale netrvalo to dlho a všetci sme sa začali smiať 😂

820 slov snad stačí 😂
Snad sa kapca páči a srry že teraz nepíšem nějak kapitoli z tejto knihy ale proste Friendszone Adrien do toho deja som sa úplne zamilovala 😂😳

SiSa 🍁

Do you love me ? ||Miraculous story||Where stories live. Discover now