V. Rande ?

487 22 3
                                    

Pohľad Adriena

Ku*wa ja som práve povedal ze idem z Mari na "romantickú" večeru?? Ako fakt? Ja a ona? Ok nevyzerá zle ale no nwm.

„Marinette tak s kým chceš ísť? Zo mnou svalovcom a športovcom alebo s tou Barbie?" povedal Kim a ukázal na mňa. Hm tak to ma teda zrazilo ja nejsom žiadna barbie. Pretočil som pohľadom.

„No ja už dnes niečo mam chalani takže nabudúce." uff už som sa zľakol ze si vyberie mňa....

~~~
Už je koniec školy. K. O. N. E. Č. N. E môžem ísť domov a čakať My Lady. Neviem co by som robil keby Mari povedala mňa a ja by som musel s nou ísť a bolo by to podvadzanie?? Wait ved ja beruška spolu ešte zatiaľ niesme ale dnes večer sa to zmení. Sibalsky som sa usmial a nasadol do limuzíny. Doma som sa ako vždy nudil. Žiaden akuma takže som mal pokoj.

Pohľad Marinette

Už som bola zo školy doma. Celý čas som myslela na to co sa stalo ráno. Ci si Adrien robil srandu alebo ma fakt chcel niekde pozvať ale nemal odvahu a keď počul kima tak začal žiarliť a z neho to vypadlo?

~~
Už je 16:45. O 17:00 mam ísť za Adrienom. Nebudem čakať. „Tikky Tečky!! " transformovala som sa a išla k Adrienovy. Ako hovoril okno mal otvorené takže som vošla dnu.

„Ahoj tak som tu co si potreboval?" on cumel do PC a keď ma započul tak sa otočil  a úsmev mal až od ucha k uchu. Je zlatý keď sa smeje.

„To tam budeš len tak stať? Pod ďalej sadni si buď na gauč alebo na posteľ cit sa tu ako doma ja zatiaľ skočím pre popcorn a niečo k pitiu." ani som nestihla odpovedať a už sa stratil. Bola som sama v chlapčenskej izbe. Hmm co tu budem robiť??

Omg ma veľa kníh 😍. To už všetky precital? Vyšla som po schodoch hore a prezerala si jeho knihy. Má viacej kníh ako v knižnici.

„Chceš si nejakú požičať?" ani som nestihla zareagovať a ma držal okolo pása?? Kedy stihol prísť? Ako to ze som ho nepočula? Hm toť sú otázky na ktoré niet znat odpoveď....

„Ano prosím. Nechcem hovoriť ze som knihomolka ale mam rada knihy. A ako tak pozerám nasla som novu knižnicu" zasmiala som sa a otočila na neho. Naše nosy si boli strašne blízko.

Pohľad Adriena

Už iba kúsok a bude pusa.... Mam to urobiť? Mam jej dat pusu? Nebude sa kvôli tomu na mňa hnevať a už ju nikdy neuvidím? No uvidím ako chat ale to je iné xD

„Ehmmm. Tak kde je ten popcorn??" dala jeden prst na môj noc a odsunula ma? 😢😢ale notak aj Adriena budeš odmietať? Nestačí ti ze si odmietla Kocúra ??

„Dole pri telke. Chcel som s tebou pozrieť Emoji Movie"

„Tak poďme." usmiala sa na mňa dala mi dva prsty pod bradu a naznačovala nech idem za ňou. Waw ona sa tu cíti ako doma doslova a ja ako návšteva xD

~~
Už film beží asi pol hodinu a ona mi zaspala na nohách?? OMG ona je tak cute keď spi asi umrem roztomilostou. Celý čas som ju sledoval a hladiť ju po vlasoch. V top jej zapipala náušnice ale ona to nevnímala. Snažil som sa ju zobudiť ale ona sa ku mne pritulila. Omg to je najlepšia chvíľka môjho života.

Tak co myslite zisti Adrien kto je Beruška alebo ju dajaký spôsobom zobudí??
Je je tu nová Kapča ejj potlesk. Tak co ako ste si užili dnes skolu? Musím uznať ja som sa celkom tešila až na to ze jak dajaká barbie som tam bola jediná v šatách xD no proste WHY NOT!??

Vaša SiSa🍉

Do you love me ? ||Miraculous story||Where stories live. Discover now