ГЛАВА ДВАДЕСЕТ И СЕДМА

1.1K 102 10
                                    

!В главата има открито сексуално съдържание!

Гледната точка на Бриана:
   Не можех да стоя на краката си от толкова емоции. Почти бях сигурна, че ще припадна, ако Джъстин не ме държеше толкова здраво. Вярвах му. Всичко, което каза, го каза от сърце. Виждах истината в очите му. Виждах и мъката, която се крие там. Затова поисках от него да започнем от начало. Да забравим всички огорчения, всички изневери и всички неизказани тайни. Време беше да обърнем страницата и миналото да си остане минало. Истината е, че исках да сме заедно. В него има част от моето сърце така, както и в моето има част от него. Това никога няма да се промени. Любовта никога няма да изчезне. Дори сега бих казала, че ще е още по-силна и здрава. Любов, която ще бъде вечна. Точно това исках – нещо истинско в живота си. А, какво по-истинско от моето момче? Нямах търпение да бъдем това семейство, за което преди си мечтаехме с него. Беше време мечтите да се превърнат в реалност.
   Говорехме без думи, но погледите ни се разбираха. Аз обвих ръцете си около него и хванах здраво, докато той ме повдигаше и ме отнасяше в спалнята. А, като си помисля колко ядосана му бях... сега направо летях от щастие. Той седна заедно с мен на ръба и ме намести в скута си. Телата ни се докосваха, копнеейки за още, а от целувките не можехме да си поемем дъх. Изстенах, когато езика му докосна моя и се завъртя в устата ми. Ръцете ми се плъзнаха по раменете му, а после и по гърба. Исках го разсъблечен, исках да усещам кожата му и да усетя вкуса ѝ. И двамата бяхме възбудени и двамата копнеехме един за друг. Джъстин се отдръпна леко и съблече блузата от тялото ми. Очите му светнаха, когато видя гърдите ми. Бях забравила да си сложа сутиен, тъй като вечерта моя все още не беше изсъхнал. Това го зарадва, а аз побързах да дръпна неговата тениска преди да се е отнесъл. Захвърлихме ги настрана и се върнахме там, където спряхме. Устните му се насочиха към врата ми и продължиха надолу, измъчвайки ме. Извих гърба си и се приближих към него. Исках да го усещам още по-силно. Езика му минаваше през кожата ми и се заиграваше с нея, карайки ме да стена. Зъбите му оставяха след себе си лека болка, която допълваше картинката. Бях почти убедена, че само от това можех да свърша на момента.
   Джъстин прокара пръстите си по гърдите ми и ги спусна по-надолу. Ахнах и прехапах устни, когато докоснаха вътрешната страна на бедрото ми. Малко по-нагоре, само още малко – молех се аз на ум. Измъчваше ме, но когато ме докосна там, за броени секунди се изкачих до върха на удоволствието. Забих ноктите си в гърба му, защото усещах как губя равновесие и положих глава на гърдите му, за да успокоя дишането си.

Back In The Past (BG Fanfiction)Where stories live. Discover now