Bölüm 41: Fantezi Gecelik

34.5K 1.4K 133
                                    

NOT: EVET BEN GELDİM! YİNE HARİKA BİR BÖLÜM BAŞLIĞIMIZ VAR GÖRÜYORSUNUZ. UZUN ZAMANDIR YOKTUM. BUNUN İÇİN KENDİMİ SAVUNAMIYORUM MAALESEF AMA BİR BÖLÜMÜ TAMAMLAMAM HAFTALARIMI ALIYOR.

ÖNÜMÜZDE Kİ İKİ HAFTA DA YOĞUN OLACAK. UMARIM SONRASI RAHAT OLUR. YILBAŞINDAN ÖNCE YİNE GÖRÜŞÜRÜZ DİYE UMUYORUM.

SİZLERİ SEVİYORUM. UMARIM YOKLUĞUMDA UNUTULMAM. UNUTMADAN İKİ BÖLÜMLE GELDİİİM.

İYİ OKUMALAR :)))

Sabah uyandığımda gördüğüm ilk şey Murat'ın yüzüydü. Dudaklarım bunun etkisi ile kıvrılırken gözlerim Murat'ın dudaklarına kaydı. Biçimli dudakları uykunun etkisinden olsa gerek daha dolgun duruyordu. İçimde onu öpme isteği uyanırken hızla gözlerimi dudaklarından çekerek yüzünde gezdirdim. Uzun ve kıvrık kirpikleri yüzüne gölge oluşturmuştu. Şuan oldukça sakin görünüyordu. Dün gece bana olan bakışlarını hatırladıkça kendi kendime utanmıştım. Yüzüme yayılan daha geniş gülümseme ile Murat'ı izlemeye devam ettim. Şimdi nasılda sakin duruyordu. Dün geceyi hatırlayınca zihnime başka görüntülerde doldu ve üzerinde ki yorganı biraz kenara çekip yarasına baktım. Hafif kan izi vardı ama muhtemelen gece olmuştu. Tek kolumun üzerine yatarak Murat'ı izlemeye devam ettim. Dikkatle bakıyordum. Yüzünü ezberleyecekmiş gibi.

Dün gece onu kaybetme ihtimaliyle karşılaşmıştım. Korku tekrar beni ele geçirirken bunu kafamdan atmaya çalıştım. Murat'ı kaybedebilirdim. Şu an yanımda olmaya bilirdi. Artık onunla yaşayacağımız hiçbir şeyi ertelemek istemiyorum. Her anı, her saniyeyi en güzel şekilde geçirmek istiyorum.

Elimi yanağıma yaslayarak Murat'ı izlemeye devam ettim. Elim benden habersiz yanağına giderken kirpiklerinin titrediğini hissettim ve hızla elimi geri çektim. Bu adam bana aşıktı ve daha da önemlisi bende ona aşıktım. Elimi bu sefer daha kararlı bir şekilde kaldırdım ama yine kıyamadım. O kadar güzel uyuyordu ki sanki uyansa tüm büyü bozulacaktı.

"Hiç bu günleri göreceğim aklıma gelmezdi. Uyanmışsın ve beni izliyorsun. Ama tüm olanlara rağmen hala bana dokunamıyorsun." Birden duyduğum sesle sıçrarken Murat yavaşça gözlerini açarak bana gülümsedi. Kollarını iki yana açarak hafif gerildi. Yarası acımış olacak ki hafif yüzünü buruşturdu. Daha sonra kollarını kendine çekmeden beni kavrayarak beni de kendine doğru çekip omzuna yatırdı.

"Bu ilk değil. Seni daha önce de uyurken izlemiştim. Ve sadece uyandırmak istemedim." Diyerek hemen savunmaya geçtim

"Bak sen." Dedi hafif gülerek.

"Seninle bu şekilde akşama kadar yatmak istiyorum." Dediğimde Murat bana döndü hemen.

"Bebeğim. Sen iste yeter ki." Deyip bana daha sıkı sarıldı.

"Murat ama akşama misafir gelecek. Unuttun mu?" dediğim de kollarını gevşetti.

"Birincisi ismimle hitap etmeyi bırakmalısın. İkincisi kim gelecek yine? Biz daveti misafir gelmesin diye düzenlemedik mi zaten?" Dedi göz devirip.

"Anneler gelecek sevgilim. Ve bizimkiler." Dedim ikinci cümlede daha kısık sesle. "Bu yüzden hadi kalkalım. Kahvaltı edelim bende kızlarla buluşup alışveriş yapayım."

"Ama ya." Dedi bana daha sıkı sarılıp. "Ben şu anı bozmak istemiyorum." Dediğinde omzuna koyduğum başımı kaldırdım. Göz göze geldiğimizde birbirimize çok yakındık. "Çok güzelsin." Dedi belimdekini elini kaldırıp yanağıma koyarken.

"Sen de çok güzelsin." Dedim tebessüm ederek. "Bende bu anı bozmak istemem ama yapmam gereken bir sürü şey var." Diyerek hızla kalktım.

"Of!" diyerek yattığı yerde yan dönüp bana baktı. Bende uzaktan ona elimle öpücük göndererek banyoya geçtim.

SESSİZLİK (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin