no

191 7 4
                                    

Probudila jsem se a podívala jsem se na obrazovku mobilu. Bylo šest hodin. Čtvrtek. Odložila jsem si mobil a šla si umýt vlasy. Už jsem si ručníkem sušila vlasy, a v tu ránu mi začal bzučet telefon. "Jakej kretén zase volá" šla jsem naštvaná pro telefon. Podívala jsem se na display a zvedla hovor. "Přijď mi otevřít" ozvalo se z telefonu. Rozeběhla jsem se směrem ke dveřím a zatáhla za kliku. Ve dveřích stála Alison s kyticí červených karafiátů. "Ahoj lásko" obejmula mě. "Tohle je omluva za neoznámený příchod" natáhla ke mě kytici. "To nemuselo být" usmála jsem se na ní a pustila jí dovnitř. "Kde je tvůj táta" zeptala se mě a začala se svlékat. "Přes týden má šichty a v neděli je doma" postavila jsem vodu na čaj. "Vidím že sis mou šálu oblíbila" rozešla jsem se proti ní. "Ježiš ajo, tady máš" začala si sundavat z jejího krku mou šálu, ale však mé dlaně jí to nedovolily. "To je vpoho, nech si jí" sundala jsem jí z hlavy čepici. Alison se mi zahleděla do očí a jemně mě políbila. Já se do polibku začala přidávat. Z lehkého nevinného polibku se začal stávat mnohem intenzivnější než jsem očekávala. Položila jsem Alison na pohovku aniž by se naše rty rozpojili. Když jsme měli málo kyslíku odpojili jsme se a já jí začala vytvářet malé fialové flíčky na krku. Když jsem si to nejvíce užívala, voda se přestala vařit. Zahleděla jsem se jí do očí. "Proč si přestala" řekla zklamaně. "Chceš snad mít studený čaj" usmála jsem se při odchodu do kuchyně.
........................................................................

"Nemáš hlad" zeptala jsem se Alison a dopila svůj čaj. "Víš že jo" usmála se na mě Alison. "Tak co kdyby jsme si někam zašly" nabídla jsem. "Proč ne" dopila svůj čaj Alison. "Tak já si skočím nahoru pro kytaru a půjdeme" dala jsem šálky do myčky a odběhla nahoru. "Zavolám Filipovi a ostatním jestli nechtějí jít s námi" zakřičela na mě zespodu. Dala jsem si svou kytaru do obalu a přibalila i Samovi paličky které tady nechal. "Můžem" navlékla jsem si vak na záda, a zamkla zámek od dveří. Chytla jsem Alison za bok, a už jsme se toulaly městem. "Tak co by si chtěla k vánocům" napadlo mě se zeptat. "Tebe" vlepila mi pusu na tvář Alison. "Mě můžeš mít kdykoliv chceš" pošeptala jsem jí sladce do ucha. "I teď" zeptala se mě provokativně. " Samozřejmě že ne" podívala jsem se na kolemjdoucí důchodce.
........................................................................

"Konečně" řekne Amy a jde nás obejmout. Když mě objímá, pošeptá mi do ucha "máš to tady". "Jo" podala jsem jí nenápadně složený papír. " Stihnete se to naučit" ptám se jí. "Samo" odpoví mi a rychle jde za Henrym. Odsunu Alison židli a dám jí pusu na její tvářičku. "Tak" divá se na nás Filip. "Jak to šupe" zeptá se. Začnu se dusit čajem. "Copak je, Ginger" vysměje se mi Henry. "Nic" uklidní mě Alisonina ruka na mých zádech. "Cože prosím" zeptám se ho. "Nic" odpoví. A tak jsme tam tak seděli a popíjeli čaj do té doby než jsme museli jít.
........................................................................

Studený vzduch mi dává pěstí do obličeje a my jdeme ulicí po dlažbové cestě. Slyšela jsem povědomou melodii která přicházela od mých kamarádů. Filip si broukal, Amy šeptala slova a Henry dělal tempo. Ostatní se dívali do papíru. Otočila jsem se zpět k Alison. Podala jsem jí ruku a přidala na tempu. "Poběž, poběž" vyprovokovala jsem ji. Viděla jsem že moji kamarádi potřebují čas tak jsem ji vyprovokovala aby netušila co se děje. Zastavili jsme před školou. "Je čas" řekla Ali.
........................................................................

Procházeli jsme prázdnými chodbami. Zřejmě byla hodina. Když jsme šli ozval se hlas za námi. "Tady" řekl mužský hlas, když jsme se otočili, uviděli jsme učitele Jeffersona jak ukazuje do otevřených dveří.
Postupně jsme vešli dovnitř, kde na nás už čekala výchovná poradkyně, principál a pan Jefferson. "Tak" položil své černé ruce na desku ředitel. "Víte proč jste tak dopadly" pokračoval. "Ano pane" neměla jsem důvod odporovat. "Ale" nedopověděl Filip. "Vy tady nemáte ani být takže se do toho nepleťte" umlčela ho výchovná poradkyně. "Už se nemůžete vrátit" řekl nám ředitel a já na sucho polkla. Alison vedle mě byla už na pokraji zhroucení, tak jsem ji chytla za ruku. "Tady" Filip se dohrabal ve své tabelce a nakráčel si to ke stolu. "Co to je" zašeptala jsem Amy. "Uvidíš" mrkla na mě. Co zase provedli. Ředitel si vzal od Filipa plakát a nasadil si své 36573 dioptrické brýle. "Na plakátu stojí že o změnách jste měli informovat před dvouma tejdnama" argumentoval Filip. "Absurdní" řekla poradkyně. Homofobka jedna bláznivá. "Jde vidět že jste nikdy neuměla dodržet slovo, paní Greenová" otočil se Filip na podpatku a namířil si to ke dveřím. "Pojďme, tady to nemá cenu" řekla nám žijící Barbie s penisem mezi nohama. Filip otevřel dveře a vyšel na chodbu. Když jsem v místnosti zůstala jen já zastavil mě v chůzi ředitel. "Počkejte" zarazil mě. "Vedení školy bude hlasovat, ozveme se vám v sobotu" nabídl. "To by jste byl hodnej, dík, dík" přijmula jsem nabídku a byla připravena odejít . "A paní Ulven" řekl mi a já se otočila. "Příště víc spisovně" mrkl na mě a já odešla. "Tak co" zeptali se mně. "No" sklopila jsem pohled. Začala jsem skákat radostí a rozhazovala rukama všude kolem. "Joo" zařvala Amy. Všichni jsme z toho měli hroznou radost. V tu chvílí vešel do haly učitel z nějaké učebny. "Tady se ještě učí" napomenul nás a my vyběhli ze školy. "Dámy a pánové, na to vás beru na panáka" dala nám Amy ruce za ramena.

Ginger Tea (girl x girl)Kde žijí příběhy. Začni objevovat