dlouhá noc

342 17 0
                                    

"Ginger" probudil mě táta. "Hmm" zeptala jsem se a zaryla svůj obličej do červené kostkované šály kterou jsem měla obmotaný krk. "Rozloučíš se Hoodym" zeptal se mě táta když jsme stáli na okraji silnice, hned vedle lesa. Ve vyslovení "Hoodym" se mi vrátili všechny vzpomínky. To jak jsme si společně hrály v bahně a potom ho táta musel dvě hodiny koupat. Jak se mnou ležel v zimních obdobích v posteli. Jako měl krásnou zlatou srst. "Dobře" řekla jsem a vystoupila z auta. Položila jsem nohy na zem a rozešla se do lesa. Pár minut to trvalo ale došla jsem k němu. Nechtěli jsme aby na to narazili ostatní tak jsme hrob zakopali hluboko do lesa. "Ahoj Houdini" sedla jsem si před hrob do tureckého sedu. "Doufám že se máš dobře, s tátou se stěhujeme do Kalifornie. Já vím že mezi Kalifornií a Kanadou je pár kilometrů ale rozhodly jsme se pro změnu. Neboj na jarní a podzimní prázdniny sem budu jezdit. Přece tě tu jen tak ne necháme. Měj se hezky" položila jsem ruku na hrob na oznámení odchodu a rozešla se zpět k autu.

........................................................................

Bylo něco okolo desíti hodin večer a mi zastavili u motelu. "Tady máte klíče od pokoje" řekla recepční a dala nám dva klíče. Vzala jsem si svůj klíč a rozešla se pomalu do schodů. Otevřela jsem dveře do pokoje a pustila všechny své věci na zem. Šla jsem se po rozhlédnout po pokoji kde strávím noc. "Hmm. Motel no" zabručela jsem když jsem stoupla bosa na studené dlaždičky koupelny. Šla jsem se osprchovat a připravit se ke spánku. Bosa jsem rychle přeběhla do postele. Za chumlala jsem se do peřiny a pustila malou televizi. Odhaduji, že je starší než já. Možná tak rok 1997. Nechala jsem ji hrát na libovolném kanále jen tak. Nenávidím když je až moc velký ticho. Je to strašidelné. Únavou mi spadla víčka a já propadla spánku.

........................................................................

"Co? Co se děje" za mumlala jsem opět s otevřenýma očima. "Vítejte u dalšího dílu Riskuj!" řekl nějaký muž v televizi. Chtěla jsem spát. Byla jsem unavená, ale usnout jsem nemohla.
Co když mě nebudou mít ostatní rádi? Co když se stane nějakej trapas? To by bylo neštěstí. Už zase moc přemýšlím. Měla bych spát. Ale nechtěla jsem. Šla jsem tedy k oknu a podívala se na oblohu. Na značce svítil nápis "MOTEL". Ještě pár minut jsem se koukala na oblohu a počítala hvězdy a potom šla znovu do postele. "Jsou čtyři hodiny ráno a tady jsou raní televizní noviny" vypla jsem televizi.

Heyo. Můžete teď čekat více Kapitol jelikož tohle hrozně baví psát a doufám že vás to baví číst.
Bye!

Ginger Tea (girl x girl)Kde žijí příběhy. Začni objevovat