jahodová

253 10 0
                                    

Hladila jsem Alison po jejích krátkých blonďatých vlasech. Pohladila jsem jí po tváři a hleděla na její nevinný obličej. Přiblížila jsem se blíž k jejímu obličeji. "Kočičko, vstávej" viděla jsem jak se Alison červená. " Dobré ráno Růženko" položila svou ruku na mou tvář a ospale otevřela oči. "Dobré ráno Třešničko" dala jsem jí pusu na tvář. "Kolik je hodin" obmotala kolem mě ruce. " Šest" odpověděla jsem na otázku. "Tak brzo, nech mě spát" zakryla si hlavu dekou. " Vztávej" skočila jsem na ni, odhodila deku a začala jí lechtat. "Vzdávám se" smála se a různě se kroutila. "Tak vztávej" naklonila jsem se k ní. "Dobře" usmála se. Byla roztomilá, a já se neovládla. Dala jsem jí dětskou pusu a rychle se zvedla. "Vstanu, pokud že to uděláš ještě jednou" řekla, já se k ní naklonila po pokládala jí na obličej drobné pusinky. Když jsem skončila, řekla "dobrá, dostala si mě. Vstávám".

........................................................................

"Tohle byla moje první nahrávka" seděla jsem s Alison na posteli a dívala se do computeru. "Jak se jmenuje" zeptala se Alison. "Summer depression" odpověděla jsem na otázku a spustila video. Když video skončilo a já si zase vzpomněla na všechen ten smutek, podívala se na mě Alison. "To prožíváš každé léto" zeptala se. "Ano" odpověděla jsem. "Ale ty jsi právě prožila rozvod, takže nic horšího být asi nemůže" řekla jsem. "Hmm" podívala se na svoje ruce. "Počkej tu chvíli" řekla jsem jí a odešla z pokoje. O pár sekund později jsem zase přišla s kyblíkem zmrzliny. "Jahodová" usmála se na mě Alison když mě viděla. "Samozřejmě" podala jsem jí lžičku a otevřela víko.

........................................................................

"Nenee. Fakt" smála se Alison. "Jo. Fakt tam byla pizza se sépiemi" smála jsem se také. "No doprdele" plácla se dlaní do čela a pořád se smála. Ještě potom jsme se dlouho smáli. "Jau" chytla se Alison za čelo a smála se až jí tekly slzy. "Jsi v pohodě" zeptala jsem se jí a přitom se smála. "No nevím jestli je v pořádku se smát tři hodiny" usmála se na mě.

........................................................................

"No prostě tam byly. Oba nahatí a dělali to. Tak jsem prostě zabouchla dveře a odešla. Byla jsem s tím hned v pohodě" opět na mě měla položenou hlavu a povídala mi o rozchodu. "Jo to jsem viděla za tím obchodem" pohladila jsem jí po vlasech. "Já, už jsem jí nepotřebovala k životu. Do mého srdce patří někdo jiný, ne ta bisexuální štětka" vzala si telefon do ruky. Já na ní jen tak koukala. Nemyslím si že má v srdci mě, přece jen, to kamarádky dnes dělají. Leží spolu v posteli, vymýšlí si komplimenty, dávají pusu na tvář. Tak ráda bych to chtěla být já. To já bych chtěla být tím člověkem který může Alison políbit kdy chce, mazlit kdy chce. "No, jdu si udělat tu laborku" usmála jsem se na ní a zvedla se z postele. Sedla jsem si ke stolu a začala psát protokol. Bylo jedenáct a já byla už za půlkou laborky. Složila jsem si hlavu do dlaní, a dívala se flustrovaně na papír. Slyšela jsem počáteční akordy od písně 'dead girl in the pool' hrané na kytaru za mými zády. Nevěděla jsem že Alison umí hrát na kytaru a taky nevěděla že tu píseň zná. Když jsme jí složily včera, nemohla jí slyšet. Otočila jsem se a viděla Alison sedící na posteli s kytarou. "Odkud to znáš" zeptala jsem se. "Poslouchala jsem za dveřmi" usmála se na mě Alison omluvným úsměvem ale nepřestávala hrát. "Bez bubnů to nebylo ono" zpomněla jsem si na Robina který nemohl přijet. "Máš krásný hlas" podívala se na mě Alison. "Všechno je to na autotune" zalhala jsem. "To jsem slyšela na pláži" setřela mě jako já před tím. Jedna jedna.

Po dlouhé době zase kapitolka. Doufám že se líbí.

Ginger Tea (girl x girl)Kde žijí příběhy. Začni objevovat