hoe ik het haar vertelde...

2 0 0
                                    

Daar stond ik dan helemaal aan het beven en vol van de stress , al denkend hoe ik het haar allemaal zou vertellen. Het moest dus ik begon maar " kijk schat ik heb iets heel heel heel erg dom gedaan en ik weet niet hoe ik het moet zeggen. Maar ik wil eerlijk met je zijn en ik ga het dus zeggen."

Ze keek met een blik naar me, en deze had ik nog nooit gezien, ze keek teleurgesteld...

"babe, alvast sorry en als je me voor dit zou verlaten begrijp ik het want ik wil niet dat jij in de problemen komt door mij..."

Haar reactie was: " schatje, voor wat dan ook, wat er ook gebeurd ik zal je nooit verlaten beloofd!"

En ik zie het dan maar: "Kijk je weet dat ik ontslagen ben en het moeilijk heb met geld, aangezien ik nog vele leningen open heb staan... ik zag op tv een reclame over gokken,, het leek me een goed idee want ik dacht dat ik er geld mee zou verdienen en ons vooruit kon helpen... Ik deed mee en verloor keer voor keer en nu ben ik echt duizenden euro's verloren. En schat ik wil je niet kwijt maar moest je me hiervoor laten vallen heb je gelijk. Ik ben zo dom geweest :( .


Er kwam een stilte van 2-3 minuten, ik barste uit in tranen al zeggen dat ik haar niet kwijt wou, dat ik van haar hield, da ze mijn alles is, ik hoop dat ze het me vergeeft ook al zou ze gelijk hebben moest ze dit niet doen...

Ik zei sorry sorry sorry en ik bleef door gaan ik kon stoppen met sorry zeggen en zeggen dat ik hield van haar, ze was de liefde van mijn leven en dat besefte ik maar goed genoeg. Het bleef stil en door de stilte dacht ik dat ze me zou laten vallen, ik dacht direct het ergste!

Ik dacht dat ze zou flippen, zou roepen en zou wenen, ik wist niet wat ik moest verwachten, deze drie minuten stilte leek een eeuw te duren...


maar toen...

toen gebeurde dit :0 ....


VERGEET ZEKER NIET TE STEMMEN LIEFFIES <33

Money Or LoveWhere stories live. Discover now