alle herinneringen

18 3 2
                                    

herinneringen...

Soms kleine dingen met een mooi en speciaal gebaar.

Na de woensdagmiddag zijn we nog pizza gaan eten, daarna zijn we alle twee naar huis gegaan. Ik miste haar direct, het was zo een mooi, speciaal en uniek persoon. Ik hou nog steeds van haar ook al is ze er nu niet meer en is dat mijn schuld. De weken die volgden waren ge-wel-dig. Na school gingen we elke dag naar het park voor een wandeling en daarna sprong ze achterop de fiets bij mij, en bracht ik haar naar huis. We belden elke dag tot 's avonds laat.

Elk weekend kwam ze naar mijn voetbalwedstrijd kijken en daarna gingen we naar haar thuis en keken we netflix. En op zondag gingen we meestal milkshakes drinken of gaan wandelen. Toen het zomervakantie was en het haar verjaardag gaf ik haar als cadeau een reis naar Frankrijk. we gingen samen voor 10 dagen en 9 nachten naar Zuid-Frankrijk, daar deden we veel dingen. Het was de beste reis van mijn leven!

Met de beste persoon...

In mijn ogen draaide mijn leve alleen nog maar om haar. Ze was mijn alles! Ik wist bijna zeker dat we forever zouden zijn, tot de dood. Dus zoals ze soms zeggen mijn "ride or die".  Ik wist bijna zeker dat ze de liefde van mijn leven zou zijn, en daar hoopte ik ook op. En misschien denk je nu, dat zeggen ze allemaal, of u denk je daar nog zo over. Maar bij haar had ik zo een goed gevoel. Ik voelde mij op mijn gemak bij haar, ze maakte me gelukkig, we begrepen elkaar en dachten over alles hetzelfde.

We deden te allertofste dingen. Toen ze jarig was kocht ik haar een puppy. We gingen er bijna dagelijks mee gaan wandelen in het park bij ons in de buurt.

En in die drie jaar hebben we alles gedaan wat we wouden.

Op reis gaan, dingen gaan drinken, met de hond gaan wandelen, naar het strand, bij elkaar blijven slapen en uren aan een stuk films kijken, naar de cinema, op restaurant gaan, ijsjes gaan eten, samen gaan shoppen, hoodies delen, late night walks, naar de zonsondergang en nog veel meer. Inderdaad nu denk je waarschijnlijk de perfecte relatie.


maar toen begon alles...

Money Or LoveWhere stories live. Discover now