deel 24

50 2 0
                                    

Perspectief : badr

Ewa mensen ik weet is lang geleden , in die tijd is er veel gebeurd zaema mijn zus wou mijn karima zwart bij me maken.
Ik moest haar doden toen ik de kans had maar ze gaat nog zien mijn wraak gaat zoeter dan snoep zijn !!😈
  Zoals jullie weten werk ik al in de drugs en ben veel achtergekomen over onze samiake  , wat ik  weet over haar  kan ik nog steeds niet geloven .
Maar ik moet meer weten of dit wel 100% is dus moet ik naar de bron gaan daarmee bedoel ik mijn ouders . Jullie zullen de waarheid wel over die hoer te weten komen . (Ping) ik kijk op me tele en zie dat een onbekende me een bericht heeft gestuurd er staat
| laat het verleden rusten  , graaf niet te diep anders zul je er zelf diep in liggen |
| en diegene van wie je houdt gaat naast  je diep liggen |
Wtf welke gek stuurt  zoieets sws één van  samia haar mannelijkehoeren .....

Perspectief : onbekende

Ja ik moest die bericht sturen hij mag niet weten wie samia echt is het moet en zal geheim blijven als hij erachter komt zal hij spijt krijgen en zijn hele familie erbij en iedereen van wie hij houdt mijn prinsessje  gaat nog zoveel meemaken  maar ik hoop dat ze de waarheid niet hoeft te kennen want het is te pijnlijk .
Jullie zullen later weten wie ik ben en waarom ik dit doe het is voor haar  veiligeheid dat ik dit doe .

#wordt vervolgd

Ik hoop dat dit het goed maakt voor de voorbije maanden dat ik niks heb geschreven ik wou eerst dit boek gewoon niet meer schrijven en stoppen met schrijven want ik had geen inspiratie of motivatie om verder te schrijven maar na veel denken dacht ik van dat ik toch verder moest schrijven want je moet niet snel opgeven na wat je begonnen bent dus altijd alles afmaken waar je aan begint ookal hebb je geen motivatie meer of iets dergelijks in zie zinn bedoel ik van maak altijd alles af waar je aan begint ookal haat je het of ben je moe  .!!!

toch veranderingWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu