deel 13 😉

119 20 0
                                    

Karima: (ze wist nog niet dat ze zwanger was )

Ik was rustig in de lounge loco  van mijn vader zijn vriend er waren kapot lekkere jongens je weet zelf toch dit er stond een goeie liedje op  ik had een strakke jurkje aan met mijn vriendin ikram . ik ben met die zwarte💓  all mijn vormen kwamen er goe uit .

 ik ben met die zwarte💓  all mijn vormen kwamen er goe uit

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.


Dit is ikram👆 ze is iraans

Dit liedje stond op ik beweeg, alle ogen waren op mijn natuurlijk ik voelde me bekeken dat voelde goe aan. ik had zo een zin  in een shisha dus ik ging shisha halen en dronk een vodka helemaal in dat lucht op .ik zie ikram al met een paar knappe gasten echt een slet man, kifach zij gaat naar gasten zonder mij  iwa ja ik zie ook een gast naar mij kijken en zien of hij geld op zak heeft want een dame moet nooit  betalen voor shisha of haar drankje ik zet met mijn jurkje nog goed want zag  hem naar mij lopen hij betaalde hij bracht me naar de rode kamer we deden ons ding (ik bespaar die gedeelde) hij gaf een kus op mijn lippen hij gaf me geld ongeveer 1500 € . zijn naam was ilias hij   vond me goe blijkbaar want ik kreeg bijna  nooit zoveel iwa ja ohja ik was allang niet meer maagd sinds ik soufian ken was ik geen maagd meer maar dat hoeft badr niet te weten toch. Hij is toch blind en verliefd op mij net een hond hij volgt me overal hij zit nu ook in de drugs want ja geld moet ergens komen ik hebb vanavond met hem afgesproken . Ben zo benieuwd wat hij wil zeggen off en morgen weer school .

toch veranderingWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu