deel 4

226 25 2
                                    

SAMIA:

Ik dacht dat ik al aan huis was maar dat was niet zo..
ik voel niks ik hoor alleen sirenes van de ambulance ik zag dat mijn broer naast me lag vol bloed (zou dat mijn bloed zijn dacht ik )  en tranen in zijn ogen ik voel mijn benen niet en toen werd alles zwart ik voelde dat ze me uit de auto probeerde te trekken ze hebben me eruit gehaald maar nog kan ik mijn ogen niet open krijgen ik hoor mijn broer huilen en zeggen dat ik sterk  moet zijn en het moet volhouden.

Badr:

Ik moest die karima nooit kussen ik moest het eerlijl zeggen tegen mijn zujse zodat ze het ook weet maar in de plaats daarvan loog ik tegen haar nu is mijn  schuld dat mijn zusje in coma ligt ik moest beter op de weg letten ik heb spijt wat ik deed met karima  ik hoop  dat ze mij kan vergeven en dat ze ontwaakt uit haar coma incha allah..
Mijn ouders zijn teleurgestel op me ik mocht vroeger uit het ziekenhuis omdat ik niet veel pijn heb zoals samia die karima kwam mij de hele tijd bezoeken ze vond het erg wat er was gebeurd ze zegt dat het haar fout was dat samia ons zag.

Karima:

Ik heb gehoord over de auto accident ik vindbhet zo erg voor badr dat hij pijn heeft maar die sami ik heb gehoord dat ze in coma ligt ik hoop dat ze dood gaat zodat ik goed kan leven met badr zonder die hoer kan ik profiteren van badr  en soufian.
Ik kom elke dag langs badr hij zegt dat het zijn fout was dat zijn zusje in het ziekenhuis ligt ik moest natuurlijk heilig spelen zodat hij ziet dat ik van hem hou en hij trapt er echt in hij denkt dat ik van hem hou😂.


Hello

Sorry dat ik niet veel meer hebb geschreven het is nu denk ik wel meer dan een halfjaar dat ik niks meer van deze boek heb geschreven ik was druk bezig met school en ja verhuizing komt nog ook dus ik hoop incha allah dat ik meer ga  schrijven xx schrijfster😍

toch veranderingWhere stories live. Discover now