deel 20

102 16 0
                                    

Samia:

Eindelijk het is bijna vakantie 2 weken niet naar school hoe zalig is dat denk ik bijmezelf.
Mensen gaan nu denken ik praat met ijen sjnoen 😂😂😂
(Back to the story)

Ik werd wakker ik hoorde alleen maar geschreeuw dus ik ging naar beneden ik zag dat iedereen wakker was en mijn moeder had tranen in de ogen mijn broer liep op mij af ... PATSS en klap en daar nog eentje ik werd mishandeld voor wat dat weet ik gewoon niet ik zag daar mijn moeder huilen en schreeuwen om te stoppen maar badr bleef maar door gaan ya allah help mij!
Mijn vader sloeg mij ook  hij zei dat ik niet waard ben dan een h**r ik bleef maar huilen en huilen😢💔 als je zulke woorden van je vader te horen krijgt. Dan doet dat 1000 keer pijn dan dat als iemand je verlaat .

Want famillie is altijd nummer 1❤

Ze zullen er zijn in slechte en goede tijden , maar vrienden die komen en gaan !!👅

Dus eindelijk stopte badr met slaan er lag en zag ik alleen maar bloed ! Mijn bloed mijn klerem waren vol met bloed ik zag er gewoon niet meer uit iedereen was weg weet niet waar dus ik ging alles opruimen en mezelf opfrissen en gaan bidden want ik voel  mij veel rustiger  als ik bid zo kalm . Toen ik  klaar was ging ik terug naar beneden naar de woonkamer ik zag daar iedereen zitten mijn ouders en mijn broer en een man die ik nooit daar zag zitten en ken hem ook niet .
Dus mijn vader zij van benti ga zitten we hebben wat belangrijks te zeggen . Dus ik deed wat hij mij vertelde ookal voor wat er deze ochtend was gebeurd hij blijft mijn vader en hebb respect voor hem . Wat ik  hoorde wat mijn vader zei kan ik niet geloven mijn bloedeigen vader huwlijkt mij uit aan iemand die ik niet ken erger kan het niet zijn en die man die bij hem zat is mijn toekomstige schoonvader !!!
  Opdit momment wil ik gewooon dood ja mensen ik willl dooodd alles behalve dit ik ben nog maar 18 ben veel te jong om te trouwen all die verantwoordelijkheden kan ik nog niet hebben . Ik wil bij mijn moeder blijven nog naar school en mijn diploma halen als ik getrouwd ben gaat dat niet meer ughhh waarom !

Oh lieve samia je gaat nog veel meemaken vertrouw🚫 niemand behalve je zelf !
Slangen zijn overral
🐍🐍
Soufiane:

Ik hoor mijn wekker afgaan nog maar 2 dagen voor vakantie ik hoor mijn moeder mij roepen dus ik ging naar de keukwn en kuste mijn moeder haar hoofd ze zag er zo verdrietig uit . Dus ik  vroeg wat er was en ze zei dat mijn vader wat wou zeggen dus we verzameld ons in de keuken waar we gaan eten  . En me vader zij dat ik oud genoeg ben om te trouwen  en een gezinntje moet gaan starten hij zei dat zijn oude vriend een mooie dochter had dus ik dacht sowiso een zoubida uit  de bergen . Ik wou het niet maar mijn moeder stemde er ook in dus ja alles voor my quen ❤💋.
Ik ging er mee in akkoord mijn moeder was zo blij ze begon de dansen en zingen van dat ik groot word .
Ik ga in de vakantie mijn toekomstige zien ik hoop hoop echt dat het geen zoubida uit de bergen is . Maar zo wel dan kan ze zeker elke dag lekkere eten maken . Want als je van  de bergen bent is het altijd feest 😂😂😂😂😂😂. ( ik heb dit nu gwn verzonnen maar echt letterlijk ter plekke verzonnen er mag altijd wel eens gelachen worden in deze boek denken jullie ook niet)

Hey lieve lezertjes🙌 ik hoop dat je van mijn boek💌 geniet ik ga mijn best doen om veel 🆙deeltjes te plaatsen hier zijn al bijna 700😘 woorden en een fijne vakantie ✔en happy new🎉 year maak er een mooie nieuwe jaar🌟 van en ook en nieuwe start ❤💕
Merry christmas 🎄🎁

Hey lieve lezertjes🙌 ik hoop dat je van mijn boek💌 geniet ik ga mijn best doen om veel 🆙deeltjes te plaatsen hier zijn al bijna 700😘 woorden en een fijne vakantie ✔en happy new🎉 year maak er een mooie nieuwe jaar🌟 van en ook en nieuwe start ...

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Er zal nog verdriet en verderf komen

WORDR VERVOLGD....

toch veranderingWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu