hoofdstuk 16

337 29 4
                                    

oeps deze komt echt TE laat sorry sorry sorry !!! in de kerstvakantie zet ik 2 hoofdstukken erop! en ik hoop dat jullie even voten en vooral genieten :) xxx

Grace

Ik voel de groene vloeistof mijn hart binnendringen. Het vult alles. Mijn hart pompt de vloeistof door al mijn aderen. Ik voel mijn zicht, reuk en kracht verminderen. Ik besef het nu pas. Ik ben een mens. Maar waarom doen ze dit?

Sam

Ik ben aangekomen in de verlaten stad. Ik weet precies waar ik moet zijn. Ik moet de liefde van mijn leven redden en ik wil haar zo graag terug zien… misschien zelfs wel ten huwelijk vragen als deze slechte tijden voorbij zijn.

Tyler

Ik wist precies wat Prissy met Grace deed en wat het grote plan was. Mij verwoesten hoorde daar ook bij. Ze wist precies hoe ze het aan moest pakken omdat ze mij zo goed kende. Ik keek naar de tafel waar Grace op lag en rook dat ze een mens was. Ondanks het feit dat ze niet meer hetzelfde ‘soort’ als ik was voelde ik nog hevige liefde voor haar.

Grace

Prissy hielp me overeind.

‘ En schat, hoe voelt het om mens te zijn en oh zo aantrekkelijk voor mij om te bijten?’

‘ Is dit je duivelse plan…schat?’ Even keek Prissy verbaasd dat ik zo reageerde maar ze herstelde zich snel.

‘ Ja dat klopt.’ Ze haalde haar lip op. Ik zag vlijmscherpe tanden… haar rode ogen richten zich op mijn nek. Ze komt dichterbij. Ik knijp mijn ogen dicht. Ik hoor Tyler keihard schreeuwen en rukken aan de tralies maar niks kan dit stoppen.

Na een tijd is er nog steeds niet in mijn nek gebeten en ik open mijn ogen. ik zie Prissy met een houten dolk door haar hart dood op de grond liggen. Naast haar staat Sam. Ik omhels hem met tranen in mijn ogen. Hij houd me een lange tijd vast.

‘ De sleutels zitten in haar broekzak.’ Tyler wijst naar Prissy.

‘ We moeten snel zijn voordat de anderen terugkomen.’ Ik pak de sleutels uit de zak van Prissy en open de cel waar Tyler in zit. Als hij eruit is geeft hij een kus op mijn voorhoofd en fluisterd : ‘ don’t worry Grace, ik ga ervoor zorgen dat je weer wolf wordt.’ Ik glimlach voorzichtig en loop naar de uitgang van dit verschrikkelijke gebouw.

Sam

Het doet nog altijd pijn om ze zo te zien maar daar komt wel verandering in. We lopen de deur uit en ik zie hoe ze genieten van de frisse lucht en het buiten zijn. Ze lopen met ze tweetjes en ik achter hun. Af en toe kijkt Grace om en glimlacht. Ik lach in mezelf. Ze voelt nog wat voor mij dat kan niet anders. En dan voel ik een vlijmscherpe dolk die in mijn gevoelige rug word gestoken. Ik schreeuw.

Tyler

Ik hoor een schreeuw en kijk achterom. Ik zie dat de vampieren Sam hebben neergestoken. Hij ligt op de grond… dood. Grace ogen worden groot en vullen zich met tranen ze wil naar Sam rennen maar we moeten weg anders worden we weer gepakt. ik verander in een wolf en laat Grace op mijn rug gaan. Onderweg voel ik dat mijn vacht nat word door al die tranen van Grace.

she wolfWhere stories live. Discover now