hoofdstuk 5

932 56 7
                                    

heiii! ik hoop dat jullie het verhaal leuk vinden! Maar enig idee al voor wie ze zal moeten kiezen...? ik maak het mezelf moeilijk xD! Votes en comments altijd welkom! :D

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


We hadden ons klaar gemaakt om naar de stad te gaan. Onze vachten waren heel vies. We liepen het bos uit richting de rookpluim. Het was vast een openhaard die brandde. Onze wolven poten liepen lichtjes over het pad. We hadden een plan . We zouden eerst gaan lopen als wolf wat dat ging sneller en als we dicht in de buurt van een huis kwamen gingen we kleren stelen voor de transformatie. Dan zouden we door het dorpje lopen en goede paarden pakken. Nu liep alles zoals geplant.De weg was lang maar we hoopten dat vandaag we die paarden 'kregen'.

We kwamen aan bij het dropje. Sam ging eerst kleren pakken. Al snel kwam hij terug.

'Als je iets naar het oosten sluipt dan hangt daar een waslijn.' Sam ging achter een struik en transformeerde.

'Ga jij maar voor .' Ik gebaarde naar Tyler dat hij mocht. Na een paar minuten was hij er nog niet.

' Ik ga wel kijken.' Langszaam sloop ik richting het oosten. IK zag Tyler verstrikt zitten in een lijn die aan de onderkant gespannen was. Snel beet ik hem door. Tyler knikte en trok kleren van de waslijn. Snel trok ik een blauw blousche en een versleten spijkerbroek van de lijn.

'HE! WAT GEBEURT DAAR?' Het was een volle vrouw. ze keek eerst over mij heen maar toen naar beneden.

'AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!' Snel kwamen er allemaal mensen. Ik moest weg! Ik was ingesloten Angstig keek ik om mij heen met nog de kleren in mijn bek. Toen kwam het meisje met haar rode haar.

'NEE! jullie mogen niks doen! Het is een lief hondje!' ze kwam naar mij toegerend en knuffelde me. Mensen gingen naar achteren toe.

'GA Hondje ga!' Dit was mijn kans. snel rende ik weg.

'Waar bleef je?' Tyler en Sam keken mij vragend aan.

' Niks gehoord ze hadden mij door! maar een meisje kwam mij helpen.' Nog steeds keken ze me vragend aan maar toen knikten ze. Snel transformeerde ik me en had de kleren aangetrokken. We liepen met zijn drieeën naast elkaar. Ik moest me lach inhouden. Ze zagen er belachelijk uit , ik ook maarja. We zagen heel wat paarden maar of die waren heel wild of er waren teveel mensen in de buurt. Toen kwamen we bij een slagershuisje. Er stonden vijf paarden om naar de slacht te gaan. De slager was binnen dus dit was onze kans.  Ze hadden alleen teugels om maar we konden wel zonder zadel.

Ik greep de teugels en sprong op het witte paard. Ik viel er bijna aan de andere kant weer af. Tyler pakte een gevlekt paard en sprong erop. Sam pakte een zwart paard , klunzig sprong hij erop maar het lukte.

'Eh!' Dat was het enige wat de slager kon zeggen. We raceden op onze paarden. Het zwarte paard was het snelst. Toen viel me iets op. Ik was wit als wolf en had een wit paard en de andere hadden precies hetzelfde . toeval? Na dat het dorpje uit het zicht was namen we rust. Ik stapte van mijn paard af en gaf haar een klopje. Goed gedaan ...Snow. Die naam schoot ineens in mij op.  Naast mij hoorde ik Black als naam van Sam en van Tyler hoorde ik Rain.

'Nou alle paarden hebben een naam' Lachend gaf ik een kus op het paarden hoofd.

'We moeten hier maar overnachten.' Tyler wees naar de grond.

' En de paarden?' vroeg ik.

'Ehm.. Ik kan met dieren praten jullie ook he.' Zei Sam blosend. Ik keek Tyler aan.

'Nooit geprobeerd..' Ik keek naar het paard. Sam vertelde dat je met ze 'gedachten' kon praten. Tyler en ik probeerde het . En het lukte.

lief paardje, als ik een wolf word schrik niet ik zal je niks aandoen. Wil je vannacht blijven?

Ik keek het paard in de ogen en het brieste. Sam knikte. Het was een ja.

Meestal slapen paarden overeind maar deze sliepen liggend. Ik kroop bij mijn paard . Het was warm. Maar het voelde als hoe ik vroeger bij mijn moeder lag. Samen als wolven. Ik mis haar nog elke dag. MEt het beeld van mijn moeder ging ik slapen.

Dit keer geen witte felle lichten maar donker ...pikzwart

she wolfDonde viven las historias. Descúbrelo ahora