Hópihe A Feketeségben

1.9K 57 1
                                    


Tomura x Reader

PsychoHarumi kérésére

Ahogy az éj leszállt, egyre kevesebben lettek a belváros tolongó utcáin, de még a késő órák ellenére is szállingóztak ki különféle üzletekből emberek.

A város már kész karácsonyi lázban égett, ahoz képest hogy még csak november vége volt. Mindenhol egy-egy égősor, és néhány másfajta dísz lógott dekorációként, hol már kissé tulzásba véve a dolgot.

[Név] undorodva róta az utcákat egymagában. Fintorogva fordult el ha látott egy kisgyereket aki épp azért könyörgött sírva az anjának hogy vegyenek csokit, ami úszik a sok cukorban.

Soha nem bírta igazán azokat akiknek nem számított az ünnep hatása, és csak azt látták benne mit kaphatnak kitől.

De a karácsony már rég nem erről szólt. Az emberek versengtek ki vesz nagyobb értékű ajándékot a párjának, vagy esetleg a gyerekének. Majd azok dicsekedve járták körbe barátaikat hogy milyen csodát kaptak. Hol ott az ünnep lényege hogy néhány családtaggal legalább, de együtt megünnepeljék a szeretet nagybetűs napját.

De ezt már szinte senki sem tartja észben, ezért is utálta a Karácsonyt [Név]. Soha nem akadt senki akivel igazán megtudta volna ünnepelni az év nagy durranását, így valamennyi Karácsonyát egyedül töltötte egy bor társaságában.

Persze a mostani alkalommal más hogy történt, ugyan is az egyik legrégebbi barátja meghívta a nemes éjszakára, így már kicsit ő maga is várta mi fog kisülni belőle.

Soha nem hitte volna hogy pont Tomura fogja vele ünnepelni a Karácsonyt. Sőt, azt se hitte mikor a nagybetűs napon elment hozzá, és előtte térdelt le, kezében egy kis dobozzal együtt.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
BNHA - Oneshots 『KÉRÉSEK ZÁRVA』Where stories live. Discover now