Magányos Vagy?

2K 71 8
                                    


Dabi x Reader

BrBgiVcs kérésére

-Csokit, vagy csalunk! - szólt kórusban a két beöltözött gyerek, akik csak is arra vártak hogy [Név] végre megtöltse zsákjaikat mindenféle finomsággal.

- Már is, egy pillanat - kacsintott a boszorkánynak öltözött lány, majd szavát betartva hozott egy nagy tál édességet. A gyerekek nem tétováztak, amennyi elfért markukba, annyit vittek el a készletből. Miután megtöltötték narancssárgára pingált tök kinézetű zsákjukat, illedelmesen elköszöntek, majd tovább is álltak.

[Név] mosolyogva nézte őket, egészen a sarokig, ahol viszont eltüntek végleg. Felkészülve a további vendégeire, elővett egy nagy zsák cukorkát, amit ki is bontott. Egy újabb adagot kiszórt a tálba, amiből az előző gyerekeket kínálta, majd ő maga is kivett néhány szemet az édességből.

A csomagolópapírt leszedve róla kapta be, majd kezdte el rágni. Amint lenyelte, már is megpillantotta a következő gyereket.

Amint közelebb került, [Név] rá jött hogy a személy aki felé közeledig nem is igazán gyerek. Sokkal magasabb volt egy gyereknél, és talpig feketébe burkolózott.

A lány féltve hátrált egy lépést, majd valami tompa tárgy iránt körülnézett, de nem talált megfelelő eszközt.

Majd végül a végső pillanatban ébredt rá, egy ismerős alak áll előtte. Az alak mosolyogva tárta szét karjait, majd megszólalt.

-Úgy hallottam egyedül vagy ma éjjel - mosolygott kajlán [Név] - re, aki azonnal a karjai közé vetette magát.

-Istenem Dabi! Hogy kerülsz te ide? - nézett fel [Név] a nagy ölelkezés közepette fekete hajú barátjára.

-Már mondtam, hozzád jöttem. De más célok vezényeltek ide - húzta magához közelebb a lányt, aki még csak nem is ellenkezett.

-És még is milyen célok? - fürkészte Dabi arcát valami válasz gyanánt, de csak hamar az is megérkezett.

Kihasználva [Név] közelségét, Dabi rátapadt a lány ajkaira, aki ezért még szorossabban húzta magához.

Amint vége lett hosszú, és érzéki csókjuknak, [Név] kicsit pironkodva szólalt meg.

-E-ezt... Inkább folytassuk bent, jó? - választ nem adva kapta fel azonnal Dabi, majd gyorsan bezárta az ajtót hogy még véletlen se zavarja meg őket senki.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
BNHA - Oneshots 『KÉRÉSEK ZÁRVA』Where stories live. Discover now