Éjszakai Járókelők

2K 64 5
                                    


Shinsou x Reader

ReginaErdlyi kérésére


Sötét, és kihalt volt már az utca, csupán csak néhány lámpa égett, amik viszont néhány alakot formáztak körbe.

Lassan haladtak, látszólag nem volt más dolguk már az éjszaka közepén, csak felhőtlenül sétálni.

Név szerint [Név], és Shinsou voltak. [Név] félt kiszaladni az éjjel nappaliba egy kis nasiért, így elhívta magával a kócos hajú barátját. Shinsou nem is ellenkezett, azonnal rá vágta beleegyezését a dologra. Így indultak ketten útnak az éjszaka lepje alatt.

Miután meg volt a szarjé, kicsit gyorsabb tempóban igyekeztek hazafelé. Már nagyon kívánkoztak az ágyba, csak hogy barátaik még nem igazán. Az osztály apraja nagyja csak is arra várt hogy ez a két csatangoló végre visszaérjen a kajával amit szereztek.

Csak hamar meg is érkeztek, így nagy volt az öröm mikor felmutatták szerzeményüket. Hat zacskó csipszel tértek vissza, így a jól megérdemelt pihenésüket akarták már érezni. Mind a ketten elindultak a lépcső irányába. Mikor [Név] megakarta tenni az első lépést, ott abban a minutumban összeesett.

A többiek ijedten, de legfőképp félelemmel merészkedtek közelebb hogy mi lelte a lányt. Viszont Shinsou gyorsabb volt, így megelőzte a kíváncsi szempárokat. Örömmel tudta le, hogy [Név] a fáradtságtól dölt ki, és nincs semmi baja.

-Majd én felviszem, addig ti örömködjetek a tápláléknak amit hoztunk - mondta végig unott arcal, majd felkapta a lányt, és egészen a saját szobájáig vitte.

Ott megfogta a kilincset, majd miután rá nyitott, hálát adott az égnek hogy nyitva van. Bement rajta, majd gyorsan el is helyezte a lányt az ágyán. Ott betakargatta, és magára hagyta. Még az ajtóból utoljára hátra nézett, és ellenőrizte hogy alszik-e még [Név].

-Jó éjt - suttogta a lánynak, de ezt már nem hallhatta, mert mélyen szundizott.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
BNHA - Oneshots 『KÉRÉSEK ZÁRVA』Where stories live. Discover now