kapitola devátá

44 3 0
                                    

Šla jsem tam....nakonec jsem se ale otočila a někdo mě chytl za ruku dovedl až do nějaké místnosti. Byl to záchod. Záchod v tělocvičně. A kdo mě tam zatáhl ?
Samozřejmě že to byl Maty.
,,Já. Promiň za včerejšek. Nechtěla jsem "
,,Já se ti omlouvám"
,,Tak budeme zase kamarádi ?"
Zašívali jsme si do očí a pak jsme se políbili. Zase. Zase ůplně stejně jako před tím..
Pak zazvonilo poprvé a to znamená, že máme ještě pět minut čas. Já se odtrhla a dala mu facku. Pak jsem už jen odešla .
Cestou jsem potkala Dana a ten mi mlčky dál papír. Já ho otevřela až ve třídě.
Ahoj Annie.
Chtěl jsem ti to říct do očí, ale bohužel jsem nemohl kvůli Lucii. Tak ale abych jsem se k tomu dostal. Včera ti bylo blbě a tak jsi nemohla s námi ven. Nemohla by jsi s námi dnes ? A pokud mi chceš odpovědět, tak v šesté hodině 20 min po zazvonění na hodinu u klučičích záchodů. Tak ahoj a měj se.
                                               Daniel
Tak okey. Teď bude třetí hodina, także mám ještě chvíli čas.
To je jenom dobře. Takže teď máme zemák. Okey takové ty blbosti . To snad přežiju.
Měli jsme supl, takže jsem si kreslila a potají byla na mobilu. Pak jsem si povídala s Eliškou a nakonec jsme si dělaly srandu z kluků ze třídy.
Jako čtvrtá hodina byla ajina a já zase jen trochu poslouchala. Četla jsem si knížku z domů, kterou jsem si vzala. Byl to fantasy horror. Ta kniha jsem tlustá jako Eliška takže umírám. Dočtu ji asi za tři roky. Paní učitelka furt něco mlela a mě už z toho bolela hlava.
Pátou hodinu jsme měli Češtinu sloh kde jsme psali příběh. Já jsem napsala o jednorożci, který měl duhový Dům a bydlel v duhovém městě. Měl duhově kamarády a duhovou rodinu. A konečně ta šestá hodina. Měli jsme přírodopis. Po asi pěti minutách jsem byla nervózní, protože se blíżila ta osudná chvíle.. A pak nakonec, bylo 20 min po začátku hodiny...

Takže krátká kapitola protože nemám čas a taky chci, aby se ten příběh trochu natáhl. Dneska vyjde další trochu delší kapitola. Tento příběh bude mít málo Kapitol protože budu dělat crush 2. Ale to už moc pospíchám. Vše ostatní najdete ve zprávách, které budu psát. Tak papaaaaaaa 382 slov

Crush 😍 (DOKONČENO)Where stories live. Discover now