kapitola čtvrtá

70 6 0
                                    

,,čau kočko " řekl Radek
To je fakt IDIOT..Radši jsem mu neřekla nic, protože by to dopadlo hůř. Takhle se chová POKAŽDÉ, když vidí HEZKOU HOLKU ze třídy.. Neříkám že jsem HEZKÁ, ale jednou mi to řekl sám.
Když jsem šla do třídy, někdo do mě VZAZIL. Velmi SILNĚ a já jsem kvůli toho spadla na ZEM.
,,P...p...promiň.." řekl Maty
,, To je v pohodě..." Řekla jsem.
,, A co že dneska tak koktáš ?" Zeptala jsem se, protože mě totiž hodně zajímalo.
,, Vysvětlím ti to později, teď už musím Ahoj." Řekl a odběhl.
Bylo mi to divný ale tak oka. Stejně mi pořád jejich přítomnost nedělá dobře.
Už jsem byla pár kroků od třídy když z ní výšek Dan s Lucinou. Ach bože jen to ne. Přeju mu VŠECHNY HOLKY jen Lucku ne. Lepila se na něj, jako když by ho chtěla sníst... Bylo mi to jedno, i když jsem UVNITŘ cítila trochu něco jiného.
Když jsem vešla do třídy přivítala jsem se s Eliškou a dala si na stůl učebnici Češtiny. A zase Čeština. To se vždycky ZASNÍM o různých věcech. Doufám že do mě tentokrát nebude Eliška tolik MLUVIT... Když jsem si všechno nachystala, vytáhla jsem ze zadní kapsy černých uplých kalhot mobil a podívala jsem se na něj.
Nová fotka od uživatele Lucie Jandráčková.
Ano. Všechny ze třídy sleduju na sociálních sítích..
Rozklikla jsem si fotku a NEVĚŘILA svým očím.. Na fotce byla Lucie s Danem, který jí dával na líc PUSU.
Něco ve vnitř mě bodlo do srdce a můj mozek byl jako vymytý. Najednou se mi TĚŽCE DÝCHALO a já se chytla za hlavu. Rychle jsem vypla mobil a zatáhla ho zpátky do kapsy.. Potřebovala jsem se projít, ale napadlo mě, že by tam mohla být Lucie s Danem a tak jsem svůj nápad přehodnotila za špatný. Najednou do třídy vtrhl Maty a řekl ať jdu s ním, že mi potřebuje něco říct. Trochu se udivil mému stavu, ale pak se vzpamatoval. Když jsme odcházeli, Eliška nenápadně ZAPÍSKAL na znamení, že je něco ve vzduchu, ale já se na ni jen IRONICKY A PŘIBLBLE usmála..
,, Viděla si ty fotky ?"
,, Jestli myslíš ty od Lucky tak jo..."
,, Myslím, že Lucka není moc hodná."
,, Ehm. Hodná ? Tak to ji ještě asi moc neznáš, protože je to největší kurva na škole. Chodila aji s deváťákama takže teda moc hodná opravdu není..."
,, Promiň, to jsem nevěděl."
,,Ty jsi s ní j3ště nechodil že ?"
,, Jak vidíš, tak ne, a ty ?"
,, Ty jseš fakt IDIOT že ?"
Tomu jsme se museli oba zasmát...
,, Ale já nechci aby s ním takhle zacházeli, je to můj nej kámoš.."
Zamyslela jsem se nad tím. Kdyby s Eliškou chodil nějakej děvkař, tak bych to asi taky nezvládala. Pak mě ale znovu něco ve vnitř bodlo do srdce, protože jsem je viděla...


Ahoooj.. Promiň že jsem dneska napsala jen krátkou část, ale nestíhám.Škola je teď pro mě přednější, ale konečně nemáme tolik písmenek, takže se budu snažit trochu rozepsat tak ...
Papáaaaa
496 slov



Crush 😍 (DOKONČENO)Where stories live. Discover now