kapitola první

257 9 0
                                    


Tak a teď ještě dokreslím to poslední písmeno....a......a......a mám to ! Vyjekla jsem když jsem dokončila plakát na kterém bylo napsáno 7.B to vyhraje.. Měli jsme totiž turnaj v házené spolu s 8.B. Na této škole nikoho kromě svojí třídy neznám. Mám jednu něj kamarádku která je stejná jako já..Obě jsme bláznivý tarotlové který milulujou všechny hot byjs kromě Justina a takovejch těch celebrit..
Já jsem 8B snad nikdy nevídala a tak se hodně těším.. Nečekám mega teen kluky, protože na naší škole přeci jenom, co si budeme povídat, moc hot kluků tu není... Je to tady taková zapadlá díra, ale znám i horší. Přestávka končí za pět minut. Ten čas ale letí že ?
Později..
Konečně zazvonilo a všichni se chrlí ze třídy.. Měli jsme mít angličtinu ale díky bohu nám odpadla. Ale hned první zádrhel byl že naše paní učitelka na Ajinu je tupý nemehlo, protože ani neví že se házená na naší škole hraje, a tak jsme museli do třídy si zvednout židle.. Moje něj kamarádka Eliška jen totálně umírala protože to chtěla vidět celý ale kvůli naší paní učitelce na angličtinu... Když jsme se blížili k tělocvičně, už jsem se těšila až poznám 8.B. A když jsme vešli do tělocvičny koukala jsem se kolem sebe abych alespoň někoho viděla... Samozřejmě takový ti vyholení chujovský feťáci nemůžou chybět, ale taky tam byli dva docela zajímavější kluci.. Jeden z nich byl takovej vysokého a hooodně hubenej, měl zrzavé vlasy a zelené středně velké oči a druhej taky hubenej ale menší a rostomilejší, měl blond vlasy, takové středně dlouhé a taky šátek na vlasy který mu ladil s oblečením, taky měl věliké roztomilé hnědé oči.Sedli jsme si na lavičky naproti osmákům a koukali na házenou... Eliška do mě pořád něco mlela jak jsou ti naší spolužáci neschopní, ale já jsem nevnímala... Byla jsem jako zhypnotizovaná těma dvouma klukama.. Nebyli hezčí byli jen zajímavý. Myslím, že na sobě vidí můj pohled ten blonďák..Ale najednou.....ah!....zelené oči se na mě otočily a jako by mě zabodl pohledem... Raději jsem se začala věnovat ůplně naplno Elišce, která povídala o tom, že kdyby tam byla ona, tak by ty koše dávala pořád. Zní to sice egoisticky, ale přitom to tak není. Ona je strašně super když se k ní umíš chovat, jen když ji nesnášíš, ona nesnáší tebe a když ona někoho nesnáší tak je to peklo. Eliška je taková při těle, má po půlku pasu dvě total husté hnědé vlasy a taky hnědozelené veliké oči a středně velkou pusu.. Ale nejlepší na ní je to, že má skvělou povahu. To jsem se zasnila a pak jsem se zase podívala směrem k nim...Hnědé oči byli zajiskřené a pusa se usmívala..Na koho ? Hned jsem se ohlížela jeho směr..............e.........m.............no to snad ne Lucina ? Z naší třídy Lucie jo ?
Je to snad největší děvka....Měla asi dvacet kluků za měsíc tyvole.. Tohle těžko rozdejchávám....Připadá mi, že mi to vadí.. Ale asi taky že jo... Lucce přeju jen smůlu..



Konec první části ...😁😁😘
Tento příběh nebudu vydávat až tak moc často, ale budou to vždy velké časti a budu se snažit alespoň 1000 slov..😃
Paaaapaaaaa😍😍

Crush 😍 (DOKONČENO)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ