8

87 8 7
                                    

Bir ev

İçerisinde 3 kişinin yaşadığı sevgi dolu sıcacık bir ev.

Oğullarını çok seven, başarılı bir anne ve baba, tüm bu sevgiyle büyümüş bir çocuk.

Dean tam olarak böyle bir ortamda büyümüştü. Annesi ve babası sevgisini eksik etmez, her istediğini yaparlardı. Buna rağmen şımarık bir çocuk değildi.

Mutluydu.

Ancak bu mutluluğu sandığı kadar uzun sürmedi.

Haftaiçi hep yaptığı gibi kahvaltısını yapmış, annesine ve babasına kocaman sarılmış, mutlulukla servisine binmişti. Okuluna  vardığında heyecanla servisten inmiş, heyecanla sırasına oturmuştu. Yeni şeyler öğrenmek gün sonunda öğrendiklerini anne ve babasına anlatmak için sabırsızdı. Fakat bu sabırsızlığı bir anda endişe ve korkuya dönüştü. Bu hisse çok anlam verememişti. Sadece derslerin hemen bitmesini bekledi.

Okuldan çıkıp servise bindi. Tüm gün endişeliydi. Tek istediği annesinin kolları arasında huzura kavuşmaktı. Yol o gün gözüne çok uzun gelmiş, sanki eve hiç varamayacakmış gibi hissetmişti.

Sonunda servis evinin önünde durduğunda hızlıca servisten indi ve eve doğru koşmaya başladı. Kapının aralık olduğunu görünce duraksadı.
Kalp atışları hızlandı, nefes alıp vermekte zorlanmaya başladı.

Korkuyordu.

Çok korkuyordu.

Ama korktuğu şey ailesine bir şey olduğu muydu yoksa kendisi zarar göreceği için miydi?

Bunun cevabını kendi de veremiyordu.

Anlık bir cesaretle içeri girdi. Ürkek adımlarla salona ilerledi. Gördüğü görüntü karşısında duraksadı. Gözleri yanmaya başladı. Olduğu yere çöktü ve ağlamaya başladı.

Hangi çocuk anne ve babasının kanlar içinde yatan bedeni karşısında sakin kalabilirdi ki?

Bulunduğu evden koşarak çıktı. Bunun bir şaka olmasını, gördüklerinin rüyadan ibaret olmasını diledi.Evlerinin sokağından geçen birine ağlayarak seslendi. Yardım istedi. Yere çöktü ve ağlayarak polislerin gelmesini bekledi.

Aile dostları olan Drew Novak Dean'i yanlarında istedi. İlk dört sene Drew Dean'e kendi çocuğuymuş gibi davrandı. Sevdi, korudu,kolladı.

Her şey harikaydı.

Ta ki bir gün Drew'in Dean'i delirmiş gibi dövmeye başlayana kadar. Her vuruşunda 'hepsi babanın yüzünden' diyor, Dean bayılıncaya kadar dövüyordu.

Küçük çocuğu odasına kapatıp günlerce yemek vermediği oluyordu. Her görüşünde yüzüne tüküyor babası gibi pislik bir insan olduğunu söylüyordu.

Babası ne yapmış olabilirdi ki?

Bunu sürekli sormaya çalışmış karşılığında ise daha fazla dayak kazanmıştı. Bunların hiç bir faydası olmadığını gördüğü zaman da bu evden kaçmak için elinden gelen her şeyi yapmaya başladı.

***********
Helloooğğ
Ben geldim kısaca Dean'in çocukluğunu anlatan bir bölüm oldu.
Bu bölümü yazdım çünküüü çocuklarımın aşk hayatına yoğunlaşabileyim

Diğer bölümde görüşürüz ♡




You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 21, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

EscapeWhere stories live. Discover now