11'

275 8 0
                                    

Lynn pov
Als we eenmaal op het strand zijn aangekomen is het 37 graden. De zweetdruppels lopen van mijn hoofd af en ik leg mijn zwemhanddoek op het zand. Ik brand mijn voeten door het zand en ik ren naar het water. Als mijn voeten het water aanraken ben ik al gelukkig, eindelijk even zwemmen. Ik neem een duik in het water en ik ben eindelijk afgekoeld. De rest van de groep komt bij me zwemmen en we maken lol. Ik ga op Corbyn zijn nek zitten en zo zit Amy op de nek van Zach, Emma op die van Daniel en Jack op de nek van Jonah. Er ontstaat een gevecht waarbij er telkens weer een paar afvalt. Op een gegeven moment zijn Corbyn en ik nog over tegen Jonah en Jack ik geef Jack een duw maar het mislukt, Jack valt niet van de nek van Jonah af. Vervolgens trekt Jonah aan mijn benen waardoor ik Jonah een lichte trap geef, en daar gaat het koppel ze liggen in het water en kijken Corbyn en mij boos aan. Ik juich want de winnaars zouden een ijsje krijgen van de kosten van de andere. Ik ga van Corbyn's nek af en omdat Corbyn en ik zo blij zijn geven we elkaar een kus. Tijdens de kus hoor ik Amy "wow" zeggen. Ik laat snel los en kijk de rest aan, ik was even vergeten dat hun er ook bij zijn. Corbyn kijkt mij aan met een grappige blik maar ook een blik van paniek. Ik geef de blik terug van "wat moeten we doen" en voordat ik het weet voel ik nog een kus.

Jonah pov
Nadat Jack van mijn nek is afgevallen liggen we in het water. Ik hoor Lynn juichen en ik kijk haar aan met de blik van dat ik een gratis ijsje wil. Ik kijk naar Jack en als ik weer terug kijk zie ik ineens iets heel geks. Corbyn die Lynn een kus geeft?! Ik hoor Amy wow zeggen en we kijken elkaar allemaal aan. Ze stoppen snel waardoor het een ongemakkelijke situatie wordt, voordat ik het weet is er nog een kus. "Ik wist niet dat jullie een relatie hebben" zeg ik tegen ze.
Ze kijken me raar aan en schieten in paniek. "We hebben geen relatie!" zegt Lynn ongemakkelijk.
"Weet je het zeker?" zegt Emma er nog achter aan. Corbyn pakt de hand van Lynn terwijl hij zegt "ik moet even met Lynn praten, we zijn zo terug"
Als Corbyn en Lynn weg zijn doen we het spel opnieuw. Deze keer winnen Amy en Zach en ze doen hun handshake die ze samen hebben bedacht. We praten met zijn allen over van alles en ondertussen gaan we stuk van het lachen.

Corbyn pov
Ik pak Lynn bij haar hand en neem haar mee uit het water. Het zand brand onder onze voeten maar dat maakt niet uit. Lynn loopt verbaasd achter me aan en we gaan zitten bij een plekje in de schaduw.
"Waarom zijn we hier?" vraagt Lynn aan mij.
Ik pak haar hand vast en ik begin het haar uit te leggen.
"We hebben elkaar nu al drie keer een kus gegeven, en ik vind je al leuk vanaf dag 1. Zou je mijn vriendin willen zijn?" Ik kijk haar in de ogen aan en ik word rood. Snel kijk ik weg en ik hoor Lynn "ja" zeggen. Ik kijk snel weer terug naar haar en ik geef haar een hele lange kus. Als we opstaan springt Lynn op mijn rug en we lopen terug naar het water waar de rest is. Als we weer bij de rest zijn kijken ze ons aan met vraagtekens.
"Ja we hebben verkering!" zegt Lynn vrolijk terwijl ze rood wordt. Iedereen vind het super leuk en ze zijn heel blij voor ons.
"Dan gaan we het liefdeskoppel maar trakteren op een ijsje he?" zegt Jack lachend tegen de rest. Ik kijk ze aan met een glimlach en we lopen het water uit, en dan staan we weer op het brandende zand.

✰ the only person i love ;; why don't we.Where stories live. Discover now