1'

584 15 6
                                    

Lynn pov

Ik sta voor mijn nieuwe huis en kijk de straat rond. Het zijn grote huizen met reuze tuinen. Mijn moeder opent de deur en ik stap naar binnen en ren meteen naar mijn kamer toe. Ik gooi mijn koffers neer en loop naar het raam ik zie een jongen met krullend haar op een skateboard voorbij rijden. Ik draai me om en open mijn koffers tijd om in te richten.

Wij zijn hier komen wonen voor mijn vaders werk. Ik had in die andere buurt toch niet zoveel vriendinnen en werd gepest dus ik vond het niet erg dat we verhuisde. Ik sla me van die gedachte af omdat ik niet meer wil terug denken aan die tijd. Ik wil in deze nieuwe stad een nieuw leven beginnen.

Nadat ik mijn koffers heb uitgepakt loop ik naar beneden om de rest van mijn huis te verkennen. Het is erg groot en luxe. Nu ik mijn huis heb gezien wil ik naar buiten ik vraag mijn ouders om toestemming en trek mijn schoenen aan en een jas. Ik open de deur en loop naar buiten ik zet mijn muziek op en ben helemaal van de wereld af. Na een kwartier buiten te zijn geweest ben ik weer binnen. Tijd om te slapen en morgen de eerste schooldag.

7:10
Ik hoor de wekker al gaan en sla hem
van mijn nachtkastje af. Vandaag de eerste schooldag, fijn roep ik sarcastisch. Mijn moeder komt binnen met een kop thee en zet het naast me neer. "Kleed je je aan? We
moeten 8:00 vertrekken" ik ren naar de badkamer toe en neem een frisse douche en trek mijn kleding voor vandaag aan.

Ik doe mijn make up en loop van de trap af

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik doe mijn make up en loop van de trap af. Tijd voor de eerste schooldag.

Daar sta ik dan op het schoolplein. Mijn moeder heeft me net afgezet. Ik loop naar binnen en ga naar een vrouw toe die bij de ingang zit. Ze vraagt om
mijn gegevens waardoor het een beetje lang duurt. De bel is al gegaan en ik moet nog naar mijn kluisje toe. Ze overhandigd mij de sleutel en ik ren de trappen op opzoek naar mijn kluisje.
"Hebbes!" Nummer 326 ik dump mijn jas erin en pak mijn rooster vast "Biologie lokaal 17" Ik ren de trappen weer af en ga voor de deur staan die gesloten is ik adem nog eens goed in en uit en open de deur.

De hele klas kijkt me aan.
"Zozo mevrouw Smith. De eerste dag op school en nu al te laat?" Ik mompel een beetje en hij merkt dat ik zenuwachtig ben.
"Ga daar maar zitten" Hij wijst naar een plek naast een blonde jongen. Ik loop naar de plek toe en gooi mijn tas op de grond. Er zitten twee meisjes voor me en ze draaien zich meteen om.
"Hii! Wij zijn Amy en Emma"
"Lynn" zeg ik lachend.
De blonde jongen draait zich naar me toe en steekt zijn hand uit.
"Hee, Ik ben Corbyn" grinnikt hij.
"Hee, Ik ben Lynn" zeg ik terug.
Achter me zitten nog 4 jongens. Na de voorstelronde ben ik erachter gekomen dat ze: Jack, Zach, Jonah en Daniel heten. De jongen met die krullen komt me bekend voor van gister met zijn skateboard. Ik open mijn tas en pak mijn boeken met de gedachte dat ik de eerste dag al vrienden heb gemaakt.

De les is voorbij en er is pauze. Amy en Emma sleuren me mee naar de kantine ze willen alles over me weten. Hoe ik hier ben gekomen en of ik al een vriendje had.
"Nee girls, Ik heb geen vriendje"
"Ik wel, Zach.." Zegt Amy trots.
Ik draai me meteen om naar Zach en kijk Amy weer terug aan. "Echt? Meen je het?" Amy knikt en glimlacht. Ik geef haar een knipoog en draai me om naar Emma.
"En jij Emma?" Emma word rood en kijkt achter zich naar Daniel.
"Ik heb een crush op Daniel alleen durf het niet tegen hem te zeggen" hoor ik zachtjes uit haar mond komen. Amy en ik kijken elkaar aan en we zeggen tegelijk "het komt goed Emma" we lachen met zijn drieën tegelijk en eindigen in een groepsknuffel. Wat fijn om de eerste dag al vrienden te hebben.

Als de schooldag voorbij is gaan we met zijn allen naar de Starbucks. We bestellen en we ploffen neer op een bank. Na een lang gesprek hoor ik Emma iets fluisteren in mijn oor. "Corbyn kijkt de hele tijd naar je" Ik word rood en ontken het. Na 2 uur te hebben gezeten in de Starbucks is het tijd om weer naar huis te gaan. Ik zeg iedereen gedag en Corbyn en Jack lopen met me mee naar huis aangezien ze in dezelfde straat wonen. Vijf minuten later lopen Corbyn en ik nog alleen Jack is al thuis aangezien Corbyn en ik verder weg wonen. Als we voor mijn huis staan stoppen we even.
"Mag ik misschien je nummer?" vraagt Corbyn terwijl die rood word en weg kijkt.
"Ja sure 06*********" ik glimlach en voeg hem toe.
"Tnx, ik voeg je toe in de groep" ik zwaai nog even naar hem een loop naar binnen.

✰ the only person i love ;; why don't we.Where stories live. Discover now