2.

703 47 28
                                    

Jimin POV.

Nem hiszem el hogy egyedül ott hagyott!

Ott hagytam a táskámat, és a legnagyobb kincsemet is. Azt a képet ahol még a gyerekkori legjobb barátom még itt volt velünk. Nagyon nagyon sokat voltunk együtt mi ketten óvodában. De aztán, mikor jött egy új kisfiú az oviba, hozzánk csapódott, mert én barátkozni akartam vele. Ő volt Jeon Jungkook.
Csak egy baj volt.
Tae nem kedvelte Kookot.
Sőt, kifejezetten utálta.

Amikor 7. Osztályosok lettünk, mi így hárman, Taehyung bevallotta hogy meleg. De bezzeg azt nem mondta el hogy kibe szerelmes, miért is ne? Tehát ha úgy vesszük mi vagyunk a meleg banda...

Tae, tudni illik, nagyon perverz. Ahogy én mondom, egy kicsit... Na jó mondjuk úgy hogy sosem lesz uke.

..................................................................

Valaki csöngetett. Ki lehet az a nyomorult aki hajnali 3-kor csönget?! Durcisan kikeltem az ágyból, lebaktattam a lépcsőn és kutakodtam a kulcs után. Mikor megtaláltam, odalépkedtem a bejárati ajtóhoz, majd elfordítottam a kulcsot és feltéptem az ajtót.

-Hajnalok hajnala van, Jungk-

-Szia Jimin! Örülök hogy még mindig itt laksz! Emlékszel még rám?- lépett közelebb a fiú, én pedig teljesen lesokkoltam.-Jaj Mochi, már nem is köszönsz a legjobb barátodnak?

-Taehyung?- mondtam berekedve, mire ő felnevetett.

-Örülök hogy felismertél, Csirke!

Tae kitárta a karjait, mire én elkezdtem sírni és a karjaiba borultam. Erősen öleltem a szintén magas barátomat, ő pedig egy puszit nyomott a fejemre és úgy ölelt tovább hogy felkapott a derekára. Annyira hiányzott már hogy így megöleljen! A nyakába fúrtam az arcomat és úgy pityeregtem tovább.

-Jaj Jiminie, ne sírj, itt vagyok.-simogatta lassan a fejemet. Olyan nyugtató érzés volt.

-Annyira örülök hogy újra láthatlak, Tae!- szipogtam a második legjobb barátomnak.- Ha leteszel, akkor itt aludhatsz este.

-Jólvan Chimmy!- azzal óvatosan letett én pedig megragadtam a karját és felrángattam az emeletre. Persze ő előtte becsukta az ajtót.

Befeküdtem a pihepuha ágyamba, őt is magammal rántva. Betakartam magunkat, és mag pózban Taehyunghoz bújtam. Nem sokkal fiatalabb nálam, csak 2 hónap a különbség. De még így is magasabb nálam.

.............

-Kelj fel Jiminie, valaki csenget!- rántotta le rólam a takarót Tae, én pedig átöleltem. Nagynehezen kinyújtózkodtam és lementem a csentető illetőhöz. Ajtót nyitottam, majd Jungkook nyakába borultam.

-Szia Süti!-öleltem meg óvatosan, majd azon nyomban el is engedtem mikor megláttam hogy gyilkos szemekkel néz a hátam mögé.-Ó Kookie! Tae ma hajnalban becsöngetett én pedig megengedtem hogy itt aludjon! Gyerünk skacok, öleljétek meg egymást!

Jungkook POV.

Amikor megláttam azt a rohadékot Jimin háta mögött, felment bennem a pumpa. Mi a francért jött vissza? Miért nem maradhatott Európában azzal a nyomorék Namjoon bátyjával vagy kivel?!

𝐦𝐲 𝐛𝐞𝐬𝐭 𝐟𝐫𝐢𝐞𝐧𝐝 𝐢𝐬 𝐦𝐲 𝐥𝐨𝐯𝐞𝐫; 𝐣𝐢𝐤𝐨𝐨𝐤!! 𝐲𝐚𝐨𝐢Where stories live. Discover now