Capitolul 6:Trecutul trebuie sa ramana trecut.

398 19 7
                                    

Cand am fost in acea zi la spital si am vazut-o acolo atat de fragila,parca cineva mi-a dat cu ceva in cap.Nu puteam sa o vad atat de trista.Ma gandeam ca poate s-a intamplat ceva cu parintii ei sau cu surioara aceea dragalasa.Dar se pare ca acea surioara nu exista si de fapt este fetita ei.Vroiam sa aflu mai multe si din fericire o asistenta a chemat-o pe mama mea si am putut sa ma duc in urma lui Lorin.Am gasit repede salonul si am privit prin geamul ce iti dadea posibilitatea sa privesti inauntru.Ea era langa un patut unde se afla fetita ei si o privea cum doarme.Am stat acolo si am privit-o si eu pana a venit o asistenta care m-a gonit de acolo zicandu-mi ca orele de vizita s-au incheiat si apoi a intrat inauntru.Adica nu stie cine sunt eu? Putin respect! Am plecat de acolo si m-am dus sa o caut pe maica-mea pentru a afla mai multe detalii,dar cum stomacul cerea de mancare m-am dus pana la bufet.A intrat si Lorin si s-a indreptat spre automatul de cafea,ei bine,exact unde eram si eu.Nu m-am putut abtine si am intrebat-o daca are o fetita,iar ea m-a luat la misto,dar ultimele sale cuvinte m-au lasat in aer.Parca eram lovit de tren.Nu intelegeam nimic.O tarfa? Daca stau sa ma gandesc,cand am vazut-o la scoala era imbracata ca una,dar doar atat.Acum pare absolut normala si chiar sufera pentru fiica ei.Vreau sa aflu mai multe.

In zilele ce au urmat nu am aflat nimic de Lorin.Nici la scoala nu a aparut.Parca a intrat in pamant.Deja se auzeau zvonuri cum ca a fost dusa la produs in Spania,ca a fost internata la un centru de reabilitare pentru oamenii dependeti de sex si in cele din urma ca ar fi din nou insarcinata si toti se intreabau care e tatal.

Trecusera doua saptamani si nici urma de ea.Oare o sa mai vina?

Incepuse ploaia cand intrasem in liceu si peste tot erau afise cu Lorin insarcinata,iar sub poze scria :”Sluty Lori ataca din nou!Cine e tatal?”.Oamenii astia chiar au probleme serioase!Nu isi pot vedea de vietile lor jalnice.

Ca de obicei,toate fetele s-au strans in jurul meu si imi faceau avansuri.

-Derek!Parintii mei nu sunt acasa si ce zici..Noi doi,singurei..

Imi spuse o tipa roscata atingandu-ma cu un deget pe obraz,coborand tot mai jos.

-Lasa-l in pace,Becky!Nu vezi cum arati?Nu esti de nasul lui.Du-te la maturatorul de pe strada,poate iti iasa ceva! spuse alta tipa dand-o la o parte pe cea roscata.

Fiecare isi incerca norocul,facandu-mi apropouri cat mai indecente.Pe bune ca mai umpic se luau la baiate pentru a-mi capta atentia.Ghinionul lor ca eu chiar nu le ascultam,imi pusesem castile in urechi si dadusem volumul la maxim numai ca sa nu le mai aud. Dupa cateva minute incetasera din trancanit si se intoarsera cu toate spre intrare.Curios,mi-am scos castile si m-am uitat si eu spre acea directie.

Acolo era Lorin si se confrunta cu Erica.Nu am inteles ce vorbeau pentru ca era harmalaie,dar am auzit doar cum toate o faceau pe Lorin tarfa si catea.

-V-ati gasit voi sa vorbiti!Ati uitat sa va uitati mai intai la voi si apoi sa vorbiti! m-am trezit eu vorbind.

Lorin se intoarse spre mine si ne priviram drept in ochi.I-am observat privirea trista,dar s-a intors repede si a intrat cu forta in niste fete care ii stateau in cale.

Toata lumea vorbea despre aceasta intamplare.Erica il lua la palme pe Stephan si ii spunea ca totul se terminase intre ei si el incerca sa ii explice ca nimic nu este adevarat si ca nu ar face asa ceva in viata lui,mai ales cu Lorin.

S-a auzit clopotelul si m-am indreptat spre clasa de Engleza.

Cand am intrat,intr-un colt era asezata Lorin.Nimeni nu statea cu ea si oricat as fi vrut sa ma duc langa ea,m-am asezat in celalalt capat al clasei.E clar ca vrea sa fie singura si nu as vrea sa ii incalc aceasta dorinta.

Ora incepuse,dar nu eram atent.O priveam incontinuu.Chiar nu o pot intelege.Parca ar fi mai multe persoana intr-una singura.

-Simmons!!Imi poti spune despre ce vorbeam? ma intreba profesoara.

Traind printre amintiriWhere stories live. Discover now