20.Kapitola - Odejdu...malé břicho..příjdu...velké břicho?

5.1K 244 20
                                    

Vytoupila jsem ze světla a objevila se ve věznici.Podívala jsem se na sebe a na sobě jsem měla plášť a pak ještě něco.Břicho!Bylo větší.A teď to vypadá jako bych byla v 8 měsíci.Šla jsem z věznice a prošla kolem služek.Vystoupila jsem z chodby a vyšla do velké síně.Na trůnu seděl Thor,Lokiho jsem nikde neviděla ale viděla jsem jen mé rodiče.Schovala jsem se za sloup a poslouchala.

"To je vrchol drzosti!Chci aby manželství bylo anulováno!" Zakřičela máma.A já sjela po sloupu a držela si ruku na obličeji.

"Nemohu jim anulovat manželství...to je jen na Xamii". Řekl Thor a vstal.

"A kde vůbec je?" Řekla.

"Xamia odešla před 7 měsíci a už se nevrátila...hledali jsme ji všude...nenašli jsme ji a Loki...poté co se dozvěděl že Xamia utekla šel jí hledat..vrátil se bezúspěšně.Od té doby bloumá po zámku a chodí jako tělo bez duše.

"Je to tak". Řekl další hlas a ten jsem poznala.Loki.

Natočila jsem se abych viděla.

"Je mi to líto...ale vlastně teď už vlastně není co anulovat." Řekl Loki a posadil se na schody.Rodiče odešli a zbyl tam jenom Loki a Thor.

"Udělal jsem chybu...a já za ní teď pykám...Neměl jsem jí zlomit srdce...a teď ji mám na svědomí...vlastně je...byla těhotná". Zašeptal a Thor mu pomohl na nohy.

"Nemůžeš za to Loki...nevěděl si to".

"Nevěděl....mám je na svědomí...já je prakticky zabil". Zakřičel a já toho měla už dost.Vyšla jsem z poza rohu v kápi a podívala se na ně.Oni se podívali na mě.

"Ne nezabil si nás". Řekla jsem a sundla si kápi.Řekla jsem a podívala se na Lokiho.

"Xamio...."  Zašeptal a přišel ke mě.Nemohl uvěřit že mě  vidí.Objal mě a nadechl se mých vlasů.

Podíval se mi do očí a po jeho tváři se rozezněl úsměv.Políbil mě...Objala jsem ho.

"Odpusť mi to...prosím..." Řekl mezi vzlykama a já se na něj podívala.

"Nejraději bych ti dala facku...ale nechci aby se to malé v nás vzhlédlo.Sundala jsem si kápi a bylo vidět mé břicho.On padl na kolena a díval se na něj.Pak se podíval na mě a vstal.

"Musíš do postele". Řekl a já se vysmekla.

"Na postel času dost". Řekla jsem a najednou.....

This Is Dirty Game My Boy...Kde žijí příběhy. Začni objevovat