14. Kapitola - Novomanželský polibek?No fuj....

6.3K 283 14
                                    

Stála jsem před zrcadlem a koukala na sebe.Rovnaly mi mé dlouhé šaty,které byly opsypané zlatem.Za chvíli si vezmu někoho,koho neznám a určitě vím že budu nešťastná,protože vím že jsem toho koho jsem měla ráda opustila.Po líci mi stékla slza a já si ji hřbetem ruky setřela.Podívala jsem se do zrcadla a věděla že už není cesty zpět.Někdo zaklepal na dveře a vstoupila matka
"Bože...Xamio sluší ti to".Řekla s úsměvem.
"Fantastický".Řekla jsem ironicky a usmála se.Byl to spíše úšklebek.
"Tak pojď".Řekla a natáhla ruku.Já ji přijmula a šla s ní k oltáři.Tam stál otec a nabídnul mi rámě.Vstoupila jsem a všichni se postavili a já konečně mohla spatřit Darrena.Měl černé vlasy a modrý kabát.Hlavou mi problesklo že to bude Loki,ale jakmile jsem spatřila vous,moje naděje byla ta tam.

Když přišla nabídl mi ruku,ale já sama došla před kněze.Já skenovala špičky svých bot.

"Milý Darrene...berete si zde přítomnou Xamiu za právoplatnou manželku?"Zeptal se kněz a on řekl ano.Vyděsila jsem se a najednou se mi před očima otevřel celý život.Tak s ním mám sdílet lože?Mít děti?
"Milá Xamio,berete si zde přítomného Darrena za právoplatného manžela?"Zeptal se mě a já zabručela že jo.
"Vyměňte si prstýnky a dejte si první novomanželský polibek."U toho jsem ztuhla.Nechci mu dát pusu...ale musím.Dal mi prstýnek s modrým kamínkem.Podívala jsem se na něj a on mě políbil.Ty rty!Strašně někoho mi připomínaly.Naše rty do sebe zapadly jako puzzle.Odtrhla jsem se a lidé začali křičet a tleskat.Někteří zase plakali štěstím.On mě vzal z ruku a šli na hostinu.

Seděli jsme vedle sebe a každý nám připíjel.Já jsem výjmečně alkohol nepila,protože jsem nechtěla být opilá.Usmívala jsem se,ale v hloubi duše,jsem se bála jediného...a to jak si mě v posteli vezme.Nikdy jsem se sexu nebála ale tohle?Vzal mě za ruku a políbil mě po ní.

---

Všechno  se zatím daří.Právě sedí vedle mě a třepe se.Bojí se.A to mě na ní těšilo.Nemohl jsem se dočkat naší svatební noci.To bude sranda.Sic mě možná za to zabije,ale teším se.Ten výraz bude nepopsatelný až se to dozví.V duchu jsem se zasmál.Vzal jsem jí za ruku  a políbil ji na ní.
"Neboj te se".Řekl jsem a se na mě podívala.Zpražila mě pohledem a koukala dál před sebe.Nepoznala mě.
"A nyní...do lóže!!"Zakřičel někdo a já se musel zasmát...a je to tady...Byla vyděšená a to pořádně... hmm...to bude velmi zajímavá noc...

Tak snad se líbí :D koment a vote potěší :)

This Is Dirty Game My Boy...Kde žijí příběhy. Začni objevovat