16.Kapitola - Jedy jsou jedovatý!

6.2K 260 15
                                    

Když jsem se vzbudila,ležela jsem na Lokiho hrudi.Pomalu jsem vstala a letmě ho líbla na čelo.Začala jsem se oblékat a když jsem se otočila Loki byl opřený lokty a pozoroval mě.Já se usmála a vlezla zpátky za ním.Ležel nademnou a políbil mě na nos.Ušklíbla jsem se a shodila ho ze sebe.Vstal a začal se oblékat.Já byla skoro oblečená.Podíval se na mě a přišel ke mě.Chytil mě za pás a políbil.
"Počkám na tebe".Usmál se a dal mi letmý a jemný polibek,který byl jako podpis že mě políbil.
"Dobře,hlavně mi neuteč".Bouchla jsem ho do ramene a on se usmál odešel z místnosti a přicupitaly za mnou služky.Oblékly mě do šatů a já konečně mohla odejít.Přišla jsem do sálu,kde čekal Loki.Přišla jsem k němu a nabídl mi rámě.Rozloučila jsem se s rodiči a odešla.

Šli jsme pomalu po Bifrostu, ruku v ruce.Povzdychla jsem si a podívala se na hvězdy.
"Co se děje?"Zeptal se a podíval se na mě.
"Bojím se služek...ony mě poznají....nevím co se stane".Posmutněla jsem a šla dál.Zastavil mě,chytl mě za ramena a podíval se mi vzpříma do očí.
"Nevím co by se mělo stát.Si moje žena a já nedovolím aby na tebe kdokoliv sáhnul,nebo ublížil!"Řekl a já se usmála,políbil mě na rty a šli jsme dál.Lidé si nanás ukazovali a přišla ke mě malá holčička a zatahala mě za šaty.
"Paní...vy ste načeho pana...šena?"Zašišlala a já ji pohladila po hlavě a usmála se.Přikývla jsem a ona mě objala.Stráž ji chtěla odemě odtrhnout,ale já zakývala na nesouhlas.Klekla jsem si a objala ji.Všichni se usmívali a řekli společné "awww".Vstala jsem a šla dál.Šli jsme po schodech a lidé na nás mávali.Loki mě vzal a políbil mě.Všichni začali skandovat a volat mé jméno.Bylo to hezké a šlo vidět že si mě okamžitě oblíbili.Odtrhli jsme se a vstoupili do zámku,kde se konala hostina na naši počest...

Seděla jsem vedle Lokiho a oči jsem měla jenom pro něj.Drželi jsme se pod stolem za ruce a usmívali se.Všichni jedli a pili.Stůl se prohýbal všemi možnými lahůdkami.Dostali jsme víno a já ho vzala.
"Připíjím na to...aby jste měli hodně dětí".Řekl někdo a já se na Lokiho podívala cinkli jsme si skleničky a napila jsem se.To víno mělo zvláštní chuť.Jako...jako..kyanid draselný!!
Vstala jsem a chtěla položit víno jenže víno mi spadlo na zem a roztřístilo se.Zavládlo ticho.
"Xamio?"Řekl Loki a já zbledla a vykulila oči.Chytla jsem se za krk a padla k  zemi.
"DOKTORA!!!"Zakřičel Loki a nesel mě někam...někam ale nevím kam...

Tak další díl je na světě...a pro upozornění...já ji nazabiju...nesnáším když hlavní postava umře...mám ráda happyendy :DDD koment a vote potěší :33

This Is Dirty Game My Boy...Kde žijí příběhy. Začni objevovat