1) Norman Arts School

4 1 0
                                    

Καλλιτεχνική Σχολή Νόρμαν. Ελάχιστοι και διάλεκτοι μαθητές παιρνουν υποτροφία, ή καταφέρνουν να πληρώσουν τα δίδακτρα, εάν δεν είναι τρισεκατομμυριουχοι. Δεν χρειαζεται να ξέρουν ουτε ζωγραφική, ουτε να έχουν καποιο ιδιαίτερο ταλέντο. Φτάνει να μπορουν να ανταπεξέλθουν με τα δίδακτρα. Και ίσως εάν οι γονείς τους διαθέτουν κάποια φιλική σχέση, ή ερωτική με το προσωπικο του σχολείου, τότε η εγγραφή σου στην σχολή είναι σίγουρη.

Ζωγραφική. Η τέχνη που απασχολεί το 80% των εφήβων, που ζουν στην Νέα Υόρκη ή σε κάποια άλλη πολιτεια της Αμερικής . Μεγάλο όνειρο κάθε εφήβου που αγαπάει την ζωγραφική, είναι να εξαντλήσει όλες τις πιθανοτητες στο να περασει στην Σχολή Νόρμαν. Η κορυφαία καλλιτεχνική Σχολή σε όλη την Αμερική.

Ουσιαστικά, στη σχολή Νόρμαν, διαθέτει οικοτροφειο και οι μαθητές μένουν μόνο σε αυτό. Ο διευθυντής Τζέραλντ Νόρμαν, έχει κάνει τη σχολή υπέροχη. Αλλά τα δυο τελευταία χρόνια, βγήκε στην συνταξη, και διευθυνει η καινουργια γυναίκα του. Μαρί Τζουντιθ Νόρμαν- Στόουν. Για την ακρίβεια, ακόμα ο κυριος Νόρμαν την διευθυνει. Γιατί η Μαρί Τζουντιθ δεν έχει ιδέα του πως να διευθυνει μια καλλιτεχνική Σχολή. Άρα ο κυριος Νόρμαν της λέει τι να κάνει.

Όπως είπαμε, οι μαθητές που περνουν υποτροφία είναι ελάχιστοι. Φέτος, ηταν δέκα. Πέντε από το Σικάγο, δύο από το Νιου Τζέρσεϊ, ένας από το Σαν Φρανσίσκο και δυο από το Ντένβερ. Ραμόνα Ράινστοουν στο Σαν Φρανσίσκο αποχαιρεταω τους γονείς, τον αδερφό και την υπόλοιπη οικογένεια μου, και παιρνω

το αεροπλάνο στην Νέα Υόρκη για την Σχολή Νόρμαν. Όπως και όλοι οι υπόλοιποι μαθητές, το ταλέντο της είναι η ζωγραφικη. Έμμα Ροουζεν. Ντένβερ. Φευγει με όλη την οικογένεια της, μετακομίζουν στη Νέα Υόρκη και η ίδια πηγαινει στην Σχολη Νόρμαν.

Επίσης, γεια. Με λένε Ραμονα. Ραμονα Ράινστοουν. Και αυτή τη στιγμή βρίσκομαι έξω από την Καλλιτεχνική Σχολή Νόρμαν.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 02, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

The Promise (Κρατάς Μυστικό?)Where stories live. Discover now