Train simulation

621 35 13
                                    

POV TASH

''10 9 8 7 6 5 4 3 2 1, ik kom!'' roept Marvin.Ik duik snel de bosjes in. We zitten in het park en doen verstoppepetje met allemaal kleine kinderen die wij niet kennen. Lachen joh. ''Ja af! Meisje met blauw shirt'' roept Marvin. Ik kijk door de bosjes heen. En zie inderdaad dat een meisje met een blauw shirt af is. Ik grinnik. En alsof Marvin mij hoort draait hij mijn kant op. Ik duik dieper de bosjes in. Dan gluur ik nog een keer door de bosjes en zie ik dat Marvin alweer omgedraaid is. Er zijn nu een stuk of 4 kinderen af. Ik blijf nog stil zitten en wacht tot de 5e kind af is. Want ja er deden 5 random kindjes mee. Ik voel dat er iemand iets op me gooid. Ik draai me om. Dan zie ik een jongen van ongeveer 12 jaar stenen naar me gooien en zijn vinger voor zijn mond doet. Ik knik. Hij maakt allemaal gebaren dat we tegelijkertijd naar het midden moeten rennen en dan beurten. Ik knik en steek mijn duim op. Dan ga ik in ren-positie staan. Hij ook en maakt met zijn vingers gebaar dat we kunnen rennen. Ik richt me op Marvin en tel in me hoofd af. '3 2 1' Rennen dan. Die jongen rent met me mee. Wat een geluk dat Marvin net de andere kant opdraait. Ik ga achter hem staan en tik de paal aan. ''Vrij voor het hele pot!'' roep ik enthousiast. Marvin draait zich om en begint te grijnzen. ''Jouw was ik al kwijt'' zegt hij lachend. Ik begin ook te lachen en alle kindjes joelen en boelen ofzo. Zo blij dat we winnen. Ik grinnik. ''Zullen we weer gaan?'' zegt Marvin. Ik knik. Marvin begint te lopen en ik draai me lachend om naar de lachende kindjes. ''Dag jongens ik ga maar weer eens'' zeg ik vriendelijk. Ze knikken allemaal en knuffelen me. ''Bedankt voor het leuke spel'' zegt een meisje lachend. Ik grinnik. ''Geen dank joh'' zeg ik. Ze knikt heftig haar hoofd en begint te giegelen. Dan komt die jongen van net voor me staan. ''Goed gedaan we hebben gewonnen'' zegt hij blij. Ik grinnik. Hij steekt zijn armen uit zo van 'Mag ik plz een knuffel.' Ik grinnik en knuffel hem. Dan maak ik me los en loop verder naar Marvin toe. ''Later guys!'' roep ik nog. ''Doei!'' hoor ik nog kindjes roepen.

'Misschien deze? Of deze? Of deze? Nee deze! Nee toch die! Ja die! Nee wacht... Mmmh Die!'' roept Marvin door de winkel. We staan nu midden in een speelgoed winkel en Marvin zoekt een of ander computerspelletje uit. ''Nee doe die Marvin!'' roep ik. Hij grinnikt en haalt een pakje tevoorschijn. ''Serieus Train Simulation?'' Ik knik. ''Die spel is zo-'' verder kom ik niet want Marvin onderbreekt me. ''2012'' Ik steek mijn tong uit. ''Deze spel heb ik toen al uitgespeelt'' Ik grinnik. ''Nou kies gewoon een spel'' zeg ik verveeld. ''Ja ja ben ik mee bezig'' zegt hij. Ik zucht en draai me om. Daar zie ik iets wat ik al jaren zocht. Eigenlijk niet jaren maar wel lang. Ik grinnik. Je raad nooit wat ik voor me zie. ''NERDS'' roep ik door de hele winkel. Marvin draait zich om en begint te lachen. Ik ren naar de Nerds toe en pak gelijk 3 dozen. Ik leg ze in mijn winkelmandje. Nog nooit wist ik dat je snoep kon kopen in een speelgoed winkel. Wel leuk want deze zocht ik nou juist. ''Marvin nu moet jij alleen nog!'' roep ik lachend. Hij kijkt me lachend aan en besluit toch een spel te kopen waar je moet schieten ofzo. Ik knik en samen lopen we naar de kassa.

Nadat we hebben betaalt zitten we nu op een bankje een ijsje te eten. ''Zullen we straks weer terug naar Engeland?'' vraagt Marvin opeens. Ik slik en knik dan. ''Hoe gaan we dan?'' vraag ik. ''Niet met de bus!'' zeg ik waarschuwend. Hij houdt zijn armen omhoog. ''Nee nee nee, dat duurt sowieso telang'' Ik grinnik.''We gaan met de vliegtuig'' ''En mijn kleren dan?'' vraag ik onzeker. ''Die zijn al in Engeland net als mijn kleren. Oh en Jamal en Pelle zijn der ook al'' Ik knik. ''Zo lang geleden dat ik met een vliegtuig ging'' mompel ik. ''Ja dat weet ik nog. Ik weet ook nog dat we naar Kroatië gingen'' Ik knik. ''Jij schreeuwde je dood omdat je het eng vond'' Ik knik en begin te lachen. ''Maar ik gilde niet toen we naar Oostenrijk gingen. Want da was jij! Kleine Marvin was bang om op wintersport te gaan!'' roep ik lachend. ''Haha grappig hoor!'' roept hij. Ik knik. ''Dat was het zekers'' antwoord ik. Ik eet mijn laatste restjes ijsje op en gooi dan het bakje in de prullenbak. Dan sta ik op en trek Marvin mee. Marvin trekt een wenkbrauw op. ''Ik heb geen zin om te zitten. Zitten is saai. Net als jij'' zeg ik droog. Hij schud zijn hoofd en begint te grijnzen. Hij komt op me af en gooit zijn ijsje naar me toen. Ik duik er net onder. ''Pfiew'' mompel ik. En dan word ik naar achteren geduwt. Ik kijk omhoog en zie Marvin als een gek lachen. En ik voel iets nats onder me. ''Nee geen ijs hé'' mompel ik. Ik kijk naar me handen. Daar zit ik dan. Op de grond. Met kokos ijs in me kleren.

''Marvin!!''
##############################################################################################################################################################
Yoow Oreo's

Saai hoofdstuk. I know, maar ik heb geen inspiratie.

Het einde nadert bijna. ;o

Maar het duurt nog wel even. xD

Hope you enjoy it.

Meld het als je spelfouten ziet (:

Vote

Comment

Follow

XCatharina

Voetbal en mayonaiseWhere stories live. Discover now