Verslagen door Epke!

934 39 1
                                    

POV TASH

We stappen uit de bus. Onze directeur is er ondertussen ook uit. Hij gaat op een tafel staan en begint te roepen dat iedereen stil moet zijn. Iedereen kijkt zijn kant op. "Oke mensen zoals jullie al weten zijn we in Miami." Ik hoor gejoel en geschreeuw. "Dus vandaag kunnen jullie alvast de plek bezoeken en uitvinden wat er tedoen is. Vanavond eten we gezamelijk om 5 uur in het restaurant. Morgen moet je om 1 uur melden bij de lobby en gaan we wat leuks doen!" zegt hij. "Ohja en jullie kamers staan hier op dit papier!" roept hij nog na. De meeste mensen stormen er op af om te zien bij wie ze slapen. Maar ik niet. Ik ga naar het dichtsbijzijnde bankje toe en ga daar zitten. Dan pak ik een rol Oreo er uit en eet ze een voor een op. Dan zie ik Ann deze kant op lopen. Dan staat ze recht voor me. "Gast geef mij ook" ik geef haar een Oreo. "Wuzitingmutzusmenskkesinuunkamiur" zegt ze met volle mond. "Watte?" "Wuzitingmutzusmenskkesinuunkamiur" "Jajaja Nederlands graag mevrouw: Wuzitingmutzusmenskkesinuunkamiur." zeg ik lachend. "We zitten met zes mensen in een kamer." antwoord ze normaal. "Maar er hangt wel een, hoe zal ik het zeggen. Uitklapbare muur ertussen." "Dus dat betekent ik, jij, Wen, Luke, Blake en Jayden." antwoord ik sloom. Deze hotel is vast héééééél sjiek. 6 mensen op een kamer. Aplaus!! *clap clap clap* Danku danku. Ik grinnik. "Kom we gaan alvast naar onze kamer! Dan kunnen we de beste plaatsen uitkiezen!" zegt ze lachend. Ik haak mijn arm in die van haar en we lopen samen naar binnen.

"Wooow!" is het enige wat ik uit kan brengen. "Man wtf tegek!!" zegt ze blij. "Dit is zo dope." vervolgt ze. Voor de mensen die niet weten waar wij het over hebben. Nou dan ben je echt dom he! Nee grapje. We zijn in het hotel. Zoo fucking cool. Wtf die zin. Zie je hem? "Zoo fucking cool." Hahahaha zoo is engels voor dierentuin toch? Nou hahahah. Dierentuin fucking cool. Snappie?? Okay dat was zelflol 😂. Dan lopen we verder. Ann wilt richting de lift lopen maar ik hou haar tegen. "We gaan met de trap. Beter voor je conditie!" zeg ik. Ze weet nog niet het verhaal van mijn broer en de verdoemde lift... Ooit moet ik het haar vertellen. Ze zucht en rolt met haar ogen. En dan staan we voor de 100.000 treden trap. No kidding. "Tam tam taaaaaaaam!" zegt Ann. "Man dit is gewoon de 100.000 treden trap!" Heeft ze nou mijn gedachte gelezen? Omg mensen! Heksen bestaan... Echt!! "We moeten het doen" zeg ik. "Wil je een goede conditie of niet?" vraag ik met grote ogen. "Vooruit dan maar" zegt ze en rolt met haar ogen. "Niet rollen met je ogen mevrouwtje Wuzitingmutzusmenskkesinuunkamiur." zeg ik lachend. Ze grinnikt. "Oke oke!" zegt ze en steekt haar handen in de lucht. "Maar laten we het interesant houden" Ohnee he die "interesante" dingen van Ann zijn niet zo "interesant." "We doen een wedstrijd tot boven" zegt ze vrolijk. "Ben je gek!" roep ik. "Ik krijg dit ding, wijzend naar mijn koffer, amper uit de bus. Laat staan de trap des doems!" "Je moet toch aan je conditie werken!" aapt zij mij na. "Ach voor uit!" grom ik.
"3..."
"2..."
"1....."
"GOO!" roepen we tegelijk. Ik trek mijn koffer naar boven. Met moeite. Veel moeite! Zo te zien Ann ook. Uiteindelijk ben ik toch halverwege gekomen. Maar ik kan echt niet meer. Ik heb toch nog een tacktiek. Ik sleep mijn koffer naar de trapleuning. En til hem met veel moeite erop. Of is het toch een haar? Idk. Vanaf nu is het een het. Een het heet... Varken!! Het is roze en heeft zwarte flappen. En dan.
Dan trek ik de koffer naar boven. Makkie toch? Nou dat had je gedacht... Grapje! Ik heb gewonnen. Ik ben boven en Ann moet nog een kwart. "Hahahahah!" lach ik haar uit. "Ik ben Epke Zondeland ofzo!" zeg ik lachend. "Nou Epke is een turner. En jij kan amper een handstand dus! Je bent meer Octo!" zegt ze. Ik steek mijn tong uit.
-----
Vote
Comment
Follow
En btw IK BEN IN FUCKING LONDEN MADAAFUCKEERRSS!
DOEI XCATHARINA.

Voetbal en mayonaiseWhere stories live. Discover now