Hallucineer ik?

605 38 6
                                    

POV TASH

Hmm wat is het donker hier. Wat doe ik hier eigenlijk. Hmm. Er flitsen beelden door me heen. Van mijn familie tot vrienden. En nu herinner ik me weer. Wat ik hier doe. Waarom ik hier zit. Allemaal door 1 iemand. Jayden Augustus.

Opeens schrik ik wakker en begin ik te hoesten. "Meneer! Ze is wakker!" roept iemand. Diegene komt deze kant op en klimt op mijn bed. "Heey Tash, hoe voel je je nu?" zegt diegene. Ik probeer te knipperen. "Marvin?" vraag ik. "De enige echte" zegt hij lachend. Ik begin ook te lachen. "Ik voel me wel een beetje beter" zeg ik. Hij knikt. "Iedereen gaat vandaag naar Engeland. Maar jij gaat morgen pas heen en ik ga mee!" zegt hij. Ik grinnik en knuffel hem. Ik voel me duizelig in me hoofd. Maar ik negeer het. Ik sta op van het bed en loop naar de badkamer. "Wat doe je?" vraagt Marvin. "Plassen" antwoord ik kort. Hij knik en laat me alleen. Ik ga plassen en als ik klaar ben kijk ik in de spiegel. Ik zie er best bleek uit. Ik voel aan me gezicht.

"Ik haat je maar toch hou ik van je"

Opeens zie ik Jayden in de spiegel. Ik knipper een paar keer met mijn ogen. Gelukkig is hij weg.

"Ik blijf altijd in je hart"

Mijn moeder verschijnt in beeld. Ik knipper weer met mijn ogen. Begin ik gek te worden? Ik spoel mijn gezicht af met water.

"Loop is door kutwijf!"

Tori? Wat is dit. Ik knijp in mijn arm. En ze is weer weg. Hallucineer ik ofzo? Ik vind dit maar eng worden. Ik neem nog een slot van het water en loop dan de badkamer uit. Ik tref daar Marvin aan die ijs zit te eten in kleermakers zit. "Wat is er?" zegt hij bezorgt. Ik schud mijn hoofd. Hij knikt en gooit een lepel naar me toe. Ik duik net nog. "Marvin!" grom ik. Hij begint te lachen. En ik pak de lepel van de grond. Ik ga naast hem zitten en eet ook van het eind.

"Aaah goeie middag mevrouw Stars" zegt een dokter die binnen komt. "Goedemiddag meneer" zeg ik beleefd. Hij knikt. "Ik kom hier nog wat testjes met je doen. Maar als ik je zo zie vind ik dat het al goed met je gaat en kan je zo naar huis" zegt hij. Ik krijg automatisch een glimlach op me gezicht. "Maar heb je nog last van je hoofd?" Ik schud mijn hoofd. "Dat is dan mooi. Kan je een rondje draaien" ik knik en sta op. Dan draai ik een rondje. "Goed zo meid! Je kan zo naar huis. Nog een fijne dag. En jij jonge man! Zorg goed voor haar!" zegt hij met een knipoog. "Zal ik doen meneer" zegt Marvin en geeft me een kusje op me wang. Ik grinnik. "Doei!" zeg ik nog voor de dokter de kamer verlaat. Ik lach en pak me kleren van de stoel. Dan loop ik naar de badkamer en kleed me om. Ik kijk weer in de spiegel om mezelf te checken.

"Slet ga toch dood!"

Wat doet Morgan daar? Ik begin echt gek te worden. Ik schud me hoofd en kijk nog naar de spiegel. Ze is weg. Ik spoel mijn mond af. Dan loop ik naar de wc en moet ik weer plassen.

Dan loop ik weer naar de spiegel. En kijk ik erin. Gelukkig zie ik dit keer niemand. Een zucht verlaat mijn mond. En ik draai me om.

"Beste vrienden voor altijd!"

Marvin? Ik draai me om. Wat doet Marvin in de spiegel? Ik begin echt te hallucineren. Ik krijg het benauwd en spoel mijn gezicht. Dan is Marvin weer weg. Ik loop de badkamer uit. "Klaar om nog 1 dag van Miami, Miami te bekijken?" vraagt Marvin. Ik knik glimlachend. "Kom!" zegt Marvin terwijl hij al buiten staat. Ik grinnik en ren naar hem toe. Dan loopt hij naar de liften toe. "Noway dat ik daar in ga!" roep ik bang. Hij trekt een wenkbrauw op. "Maar hier ben je ook in geweest toen je bewusteloos was" Ik krijg klamme handen en voel me licht worden. Marvin kijkt me bezorgt aan en ondersteunt me. Ik knipper een paar keer met mijn ogen. Ik haal mijn schouders dan op en loop de trap af. Marvin kijkt glimlachend toe. En samen lopen we de trap af.

#############################################

Yoow Oreo's (Nieuw ding naam xD) Hoe gaat ie? Hope you liked

Vote

Comment

Follow

XCatharina

Voetbal en mayonaiseTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon