Teklif

915 47 52
                                    

Türkiye =

Amemim eleri benim çenemdeydi. Ağzımı açtım ama dudaklarımım arasından sadece nemli nefesim çıktı.

× Bak türkiye. Aslında ikimizde benziyoruz, hemde çok.

Çenedemde ki parmaklar hızlıca kaydığını hissetim. Ame parmaklarıyla beraber benide kendisi ne çekiyordu . Ona gitikçe yaklaşıyordum. Kırmızı seritlerini mavi yıldızlarla dolu karesini inci gibi dişlerini ve mavi gözlerini daha yakından gözlemlemeye fırsat buldum.......Eskiden ondan iğrendiğim çocuk şimdi nedense gözümü....İyi gözüktü......

Parmakları boğazımdan ve çenemde ip gibi geçtiğinde artık aramızda birkaç cm vardı.Belini biraz eydi ve böylece bacakları daha arkadayken bel kısmı daha önde duruyordu.Adam beni inceliyordu ya da zayıf noktama bakıyordu.Ona bol şans!!! Hiç kimseye AMA HİÇ KİMSEYE zayıf noktamamı bu zamana kadar göstermedim!........ Göstermem!

Ame yine gözlüklerinin sap kısmını tutmak için baş parmağı ile işaret parmağını kulandı.Gözlük bir perde gibi onun gözlerinden indi.Bir kaşını yukarı kaldırdı.

Ben ise onun kurduğu cümleleri anlamaya çalışıyorum.Pek bişey anlamasamda bana bir teklif yapıcağı alenen gibi ortadaydı.

× Türkiye avrupadan sıkılmadın mı?

-......Evet sıkılmadım.Ne kadar Orta Doğur ve Asya ülkesinde vatandaş varsa onlarda sıkıldı.Özellikle müslümanlar.

Belini düzelti ve arkama geçti, iki kolunuda bel aşağıma koydu.Koları sırf beni daha iyi sıkıştırsın diye bileklerini az yukarısına elini koydu.Bu da beni nedense kızdırmaktansa kızartı....

-AME!?

Benden daha uzundu kafasını omzuma yasladı. Elerimi birini onun çene altına diğerini onun kafasına koydum. Sonra elim yorudu.Bende çenede ki eli çektim.....DUR LAN!!!! BİRİSİ GÖRSE SANIR Kİ BEN OĞLAMCILIM!!!!!!

×.....Türkiye are you gay?Because I am gay~

-NE OĞLANCIL OLMASI!!!!??!?! AME BENİ BIRAKMAN İÇİN SANA BİRKAÇ SANİYE VERİYORUM!!!BIRAKTIN BIRAKTIN.bırakmadın!Ben seni duvardan duvara vururum!!!!

× awwww fine.

Elerini filan benden çekti.Ayak seslerinden geriye gittiğini anladım.Arakama döndüm.

-...... ame evime niye geldin?

× Bir teklif için.Biliyorsum avrupa ülkelerin çoğunluğu tam bir pislik.

- Bu senin neden umrunda çoğu sana karşı birşey yapmıyor

× Ama sözde babam B.Krallıktan intikam istiyorum.
Sende istiyorsun.Babana yaptıklarından sonra onları bağışladığını inanmalı mıyım?

Gözlerim açıldı...Babam....Onlar tarafından istanbulun isgali sırasında asılmıstı....

× bak türkiye plan basit ben bir şavas nedeni çıkarıcam sende bana katılıcaksın.Sana iştediğin toprakları alacaksın.Sonra bunu çine yapıcaz,Rusyaya ve diğer baş belası ülkelere.

Spoiler =

İNTİKAM ALMAK BENİ DÜŞÜRÜR!

Eski hesap.| countryhumans |  Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin