"Hejtovací okénko"... Again

103 18 0
                                    

Guess what! Za dnešek mám zpracovat celý protokol do biofyziky, o němž jsem nakecala profesorce, že jsem jí ho už posílala, ale že mi při tom nějak spadla stránka... Takže už vám asi došlo, na co je ten správný čas...

PROKRASTINACE!

Tudíž se hezky připoutejte, jedeme z kopce!

Asi si většina z vás tak nějak všimla, že s Daddym velmi rádi komentujeme příšernosti tady na wattu, přičemž si nebereme servítky a používáme naši vnitřní sarkastickou podstatu a vlastně veškeré zákeřné a zlé vlastnosti. (Ano, víme, že je pro nás v pekle připravené speciální místo... Říká se mu trůn.)

No a samozřejmě, že kreatury, které by snad ani neměly být nazývány autory/autorkami, na to reagují různě. Od blocku, přes hádání se s námi, posílání nás do horoucích pekel, ignorování...

Ale já bych se ráda zaměřila na ty, kteří se ohání "svými fanoušky".

Jakože... Co si budem, je docela sranda pozorovat, když dané autorce prostě dojdou slova, tak přestane odpovídat... A namísto toho se na vás sesype partička jejích zarytých uctívaček... Protože pak alespoň můžete v jedné odpovědi urazit a zesměšnit celé stádečko.

Co mě ale skutečně vytáčí jsou dvě takové úžasné větičky...

„Si myslíš, že když máš víc jak dvacet publikovaných knížek a několik stovek sledujících, tak že se můžeš do někoho navážet?"

(V případě, že daná osoba má menší "fame" jak my.)

„Stejně jenom závidíš, že má víc sledujících jak ty!"

(V případě, že daná osoba je "slavnější" jak my.)

Tak jasněěě... Vždycky scrollujeme s Daddym wattpadem stylem:

„Dívej, dívej! Tahle má víc sledujících! Musíme jí okamžitě jít zhejtit celý profil! Hmmm... Ona píše romantiku, jo? Tak jí zhejtíme žeee... Hlavní hrdinka je naivní, že má dlouhé vlasy a že se její objekt zájmu jmenuje John! TO ZNÍ JAKO ĎÁBELSKÝ PLÁN! Tak ji určitě připravíme o sledující!"

Když už něco komentujeme, tak je to proto, že je to naprostá hovadina, vrhá to špatné světlo na některou z komunit, kam patříme, gramatické chyby nám vypalují oči... A prostě je to celkově CRINGE.

Tudíž vy všichni, kteří tohle právě čtete, máte mé plné svolení proliskat kohokoliv, kdo se bude obhajovat tady tímhle, jelikož je to jen jedna velká ubohost... A většinou to navíc znamená, že dané osobě už došly argumenty a neví, co by si ještě vymyslela.

- A.

GarbageKde žijí příběhy. Začni objevovat