Babygirl nemá žádný život (Probably)

110 16 2
                                    

Hola hej, drazí čtenáři!

Po milion dvěstě padesáti šesti letech si nepřipadám, že jsem klubíčko deprese, a mám docela troll náladu... Tudíž zjevně půjdu tady na watt oxidovat do naprosto random RPGček, která jsou tak špatná, že jenom pohled na ně nutí vaše mozkové buňky páchat hromadné sebevraždy!

Tudíž se obracím na vás; pokud znáte/víte z doslechu o nějakém RPG, tak mi prosím hoďte odkazy do komentů nebo třeba do soukromých zpráv. Nejvíce bych si asi přála nějaké hooodně špatné: yaoi RPG, RPG z blázince, RPG nájemných vrahů, psychopatů nebo něco na ten způsob. (Jooo, někteří lidé žebrají o hvězdičky a followy, ale já ne, já mám styl a žebrám o RPG.)

A pokud by se někdo náhodou taky nudil a chtěl by taky trollit... Jakákoliv asistence bude vítána! (Aneb, když jste strašně zlá osoba a nabádáte k nekalým činnostem i další, yaaaay!)

Jo a taky do téhle knížky, do další kapitoly, hodím obrázek, mojí postavy, kterou budu používat na trollení. - Ostatně to byl taky důvod, proč jsem napsala tuhle kapitolu; abyste se pak nedivili, že co mi úplně hráblo, že se chci zúčastnit RPG tady na wattu. (Nevím, jestli to všichni víte, ale už kolikrát jsem zmiňovala, že výhradně píšu příběhy jenom s Daddym... A občas jsou i jiné světlé výjimky, ale jinak se takhle neangažuju.)

A prostě nemůžu vydat kapitolu s obrázkem, jejíž odkaz budu přidávat k RPGčkám, a u toho mít napsané: ,,Lol, prostě jdu jenom trollit, užijte si obrázek."

Takže asi tak.

Žijte blaze, mějte se fanfárově a trollingu třikrát nazdar!

- A.

GarbageWhere stories live. Discover now