Chystaná parodie aneb Babygirl nemá žádný život episoda n°2

114 18 3
                                    

Přiznejme si to... Každý z nás má nějaký způsob, jak si účinně vraždit mozkové buňky; ať už je to pro někoho sledování Mašinky Tomáše, čtení Fifty Shades, dobrovolné zapsání se na seminář ohledně teorie relativity, poslouchání "Nico Nico Nii" remixu o délce deseti hodin... Každý si najdeme něco!

A vzhledem k tomu, že Babygirl prostě nemá život (A taky prokrastinuje ve velkém, i když vlastně chce pracovat na svém blogu a dodělat milion dvěstě padesát šet různých věcí.), tak skončila u sledování gacha videí.

MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ VARUJE: Nadměrné sledování gacha hovadin způsobuje nádory na mozku. (Babygirl: "Uf, ještě, že už žádný nemám, jelikož mi jej Master dostali z hlavy, když mě udělali pětkrát za sebou, hehehehe.")

No a odsledovala jich tolik, že dokonce začala uvažovat o tom, že by si stáhla aplikaci a začala ironicky tvořit špatná videa... Jenže aplikace zabírá cennou pamět v telefonu, plus se začala nudit už u tutoriálu...

No a tak skončila u toho, že prostě musí napsat parodii na gacha life, aby mohla zužitkovat tu hromadu scénářů (Které se v těch videí točí pořád dokola, jelikož gachatubeři si pravděpodobně nejsou schopni vymyslet něco jiného než dysfunkční vztahy, stockolmský syndrom, psychoušky a yandere.), so here we are!

Ano, sice jsme se oficiálně přesunuli na Tumblublu platformu, ale prostě tam ten účet máme čistě jenom na LK a Kawaraeho (Slavnostně přísaháme, že jsme dopsali první Kroniky... Už docela dávno, lol, ale nějak jsme zapomněli vydávat, takže se pokusíme to co nejdříve napravit.), tudíž si jej nechceme zaneřádit odpadem, jako je gacha... I když je to jenom parodie.

Tudíž zde v blízké době můžete čekat parodii na ty nejvíce basic scénaře převzaté z gacha videí! 

Bude to hloupé? -  ANO.

Bude to předvídatelné as hell? - ANO.

Způsobí vám to krvácení do mozku? - DEFINITIVNĚ!

Tak si nachystejte své poslední neurony, aby mohly během vašeho čtení postupně páchat sebevraždy!

Přejeme hezký zbytek večera,

- T. + A.

P. S. Pro zlepšení dne přikládáme meme made by Babygirl:

 Pro zlepšení dne přikládáme meme made by Babygirl:

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.


GarbageKde žijí příběhy. Začni objevovat