Sixteen|Final|

2.5K 216 91
                                    

"Jimin ayrılalım. Hiç tanışmamış gibi bir daha görüşmeyelim."

"Neden bunu bana yapıyorsun?"

Hıçkıra hıçkıra ağlıyordu, Jimin. Yerde sürünen bedeni yanında olmayan bir Jungkookla üşüyordu.

"Haklısın seni sevmem suçtu. Şu an yaşamaya devam etmem gibi.", dedi ve çekip gitti.

...

Her şey kütüphanede başladı. Jungkook, Jimin'e yaklaşmak için kitablarını düşürme numarası yaptığı gün Jimin, kütüphanede Yoongiyle tanıştı. İkili arasında muhabbet başladı ve yakın arkadaş oldular. Jimin, Jungkook'dan hoşlandığını ama ona bir türlü açılamadığını söyledi. Yoongi, açık bir dille arkadaşına yardım edebileceğini söyledi. Herkesten gizli kütüphanede buluşup plan kurdular. Planları doğrultusunda Jimin, Jungkook'a sevdiğini söyleyebilecekti.

Yoongi, Jimin'den onun telefon numarasını istedi, bilmediğini söyledi. Yoongi başını sallayarak Jungkook'un bir arkadaşı olup olmadığını sordu. Jimin'in aklına Jungkook'un ev arkadaşı Taehyung geldi. Koşarak kantine onu aramaya gitti. Bulduğunda numarayı istedi. Nedenini sorduğunda ona ders yalanını uydurdu. Taehyung gülümseyerek ona telefon numarasını uzattı.

Yoongi numarayı alıp mesajı fırlattı. Gerisini ona bırakmasını, halledeceğini söyledi. Dediği gibi de oldu. Jungkook bu gizli numarayla ilgilenmeye başladı...

-Çilekli Süt-

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

-Çilekli Süt-

Jungkook dalgın dalgın kaldırımda yürüyordu. Dünün etkisi üzerindeydi. Jimin'in ona yalan söylediği düşüncesi bile onu sinir ediyordu. Çantasına attığı saatlerce çalan telefonu açmamak için direndi. Artık daha fazla yalan duymak istemiyordu, kaldıramıyoru bünyesi, iğreniyordu herkesten. Taehyung çoğu kez Jungkook'u uyarmıştı. Jimin'e öyle davranmaması gerektiğini söylemişti.

Kimseciklerin olmadığından emin olduğu bir parka geldi. Sanki kaç yıldır kullanılmamıştı salıncakları. Birine oturup sallanmaya başladı. Yüzüne çarpan rüzgar gibi gerçekler, onu ilk defa mutlu etmemişti.

"Şimdilerde cazip gelen ama öncelerinde çok pişman olacağımı düşündüğüm bir şey yaptım. Onunla konuştum. Onunla konuşmanın bu kadar acı olabileceğini bilmiyordum."

Durduk yere kendi kendine konuşuyordu. Çünkü onu dinleyecek kimse kalmamıştı, kendisinden başka.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
 Çilekli Süt  - Yarı Texting - || Jikook ||Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin