Κεφάλαιο 3

24 4 32
                                    

Μεριά Δημήτρη

-Ντριιιιν, χτύπα πάλι αυτό το σπαστικό ξυπνητήρι για το σχολείο.

Σιγά μην σηκωθω όμως από τις 7...
Κλεινω το ξυπνητήρι και με ξαναπερνει ο ύπνος.

-Ντριιιιν, 7:10

Το κλείνω και ξανά κοιμάμαι...

Γίνεται αυτό άλλες 10 φορές μέχρι που...

-Ντριιιιιννν, 8:10

Πεταγομαι από το κρεβάτι αλλάζω ρούχα (μην φανταστείτε μια μπλούζα απλή και ένα σορτσ), πάω στο μπάνιο πλένω τα δόντια μου, βάζω μια κολόνια και φεύγω για το σχολείο.

Καταρχήν πριν σας πω τι γίνεται στην συνεχεια να σας αναφέρω 2-3 πράγματα για μένα. Με λένε Δημήτρη είμαι 17 και έχω δύο αδέρφια τον Αλέξανδρο και τον Ανδρέα.

Είμαι ο μόνος ξανθός με γαλανά ματιά, μου αρέσει η γυμναστική και τα αθλήματα (ειδικά το μπάσκετ) , έχω μέτριους βαθμούς, αλλά είμαι πολύ δημοφιλής.

Έχω μια κοπέλα την Ιωάννα την οποία αγαπώ πολύ αν και τώρα τελευταία δεν τα πάμε πολύ καλά και τον κολλητό μου τον Αλέκο.

Φτάνοντας στο σχολείο ανοίγω την πόρτα και βλέπω μπροστά μου την Αϊρις.

Να σας κάνω ένα flashback:

Με την Άϊρις πηγαίνουμε σχολείο μαζί από το νηπιαγωγείο. Είναι πολύ γλυκιά, εύγενικη, έξυπνη και ξεχωριστή γυναίκα. Κάποια στιγμή είχα ακούσει ότι ήταν τσιμπιμενη μαζί μου. Δεν άκουσα κάτι άλλο μόνο αυτό. Έτσι και αλλιώς δεν ενδιαφερομαι...

Το παράξενο είναι ότι όταν το έμαθα δεν πήγα να της πω ότι δεν τη θέλω... Βασικά πήγα αλλά δεν μίλησα όπως μίλαγα στις άλλες. Της μίλησα ωραία και γλυκά λες και αυτή ήταν γυαλί κι φοβόμουν μην σπάσει.

Και το ακόμη ποιοι παράξενο όταν αυτή ήταν έτοιμη να με παρατήσει εγώ στεναχωρηθηκα. Έτσι από τότε σταμάτησα εντελώς τις επαφές μαζί της.

Τέλος flashback

Μπαίνω λοιπόν μέσα περνάω από δίπλα της αδιάφορα και φεύγω για να βρω τον Αλέκο.

Η Ιωάννα δεν θα ερχόταν έτσι και αλλιώς από ότι μου είπε βαριόταν. Π

Η ώρες πέρασαν γρήγορα. Τελείωσε και ο αγιασμός... Βγήκε η διευθύντρια μας είπε ότι αύριο περνουμε τα βιβλία και μεθαύριο κανονικά μάθημα και έτσι φύγαμε.

Πως σας φάνηκε;;; Μπερδεμένος δεν είναι μπισκοτάκια μου; και που να δει τι απογοητεύσεις τον περιμένουν στο τέλος!!! Ξέρω επίσης ήταν λίγο μικρό αλλά επειδή τα άλλα θα είναι αρκετά μεγάλα είπα αυτό να το κόψω λίγο σε 2 μέρη. Γράψτε μου κάτω στα σχόλια ποιο είναι το επάγγελμα τον ονείρων σας; Εμένα ειναι μεταφράστρια καθώς μαθαίνω ξένες γλώσσες.
Instagram2 : tatlimirwritter

Μοιραία Αγάπη Onde histórias criam vida. Descubra agora