Capitolul 4

6 0 0
                                    

da. noi suntem. omphalophobia, noiembrie si _acidstars, mai exact eu, andraea; zoe si faith. e asaa nedrept, ca numai ele au nume misto englezesti si eu inca sunt andraea. dar azi le voi pune sa imi caute si mie un nume. Rose, poate, deoarece e numele personajului meu.

eu ma gandeam la ceva cu tenta indiana, gen delilah. daa si apoi sa deriveze la ceva mai mare, delilac B-) ...paledelilac. ca sa nu credeti ca e o culoare normala sau ceva..lol..

asta voi face

si sa imi mai gasesc si o tipa misto cu par violet. la 18 ani cand e legal sa te vopsesti (mama spune asta) ma voi face si eu mov la par. haahaa si mama care spune ca nu exista vopsea de par mov

nu

eu trebuie sa ma fac roscata. si sa imi implantez doi miriapozi in sprancene ca sa fiu ca si cara delavangengen. va merita. sii apoii poate-poate o sa imi schimb si numele in rose, sa imi fac viata un dear ozzy adevarat. abia astept sa-i spun lui zoe ca ea este ozzy si eu sunt rose.

o contactez prin whatsapp. nu prin facebook..............lol..nu ca ar avea...facebook..

Op: am vesti mari <3

Nb: sa ghicesc :x, te-au trimis la scoala de vara?? 

Op: ce

Nb: a.. autocorrect :d

Nb: :d

Nb: ce voiam eu sa spun este...

Nb: da ce vesti

Nb: :d

Op: tu esti ozzy :X:X:X

Op: iar eu sunt rose

Nb: andraea visezi?

Op: stai..tu n-ai citit dear ozzy,?

Nb: a... oh ba da n-ai vazut ce comentarii ti-am lasat

Op: aa da lol asta dovedeste absolut tot :x

Nb: da :X

---

parca o vad ca e in al noualea cer ca ea este ozzy din dear ozzy,. n-ati vazut si voi, fani, ce entuziasmata e?? <3

ca tot v-am atras atentia, sa va mai luminez cu noua mea descoperire. se pare ca acum Arctic Monkeys nu mai e atat pe popular pe cat era inainte, si stiu asta pentru ca fluffiest (aka. CEA mai tare scriitoare de jurnale si CEA care dicteaza noile trenduri) i-a scos din descriere :-? cred ca asa ar trebui sa fac si eu mai, sa nu se ia de mine sau ceva. stim ca fluffiest este o persoana foarte draguta si amabila, care nu se baga unde nu ii fierbe oala :^) cu..prietenele ei, vreo 3 la numar. dar foarte populara! si fragila si diferita. 

ce am mai descoperit? ca a avut ea fluffiest intr-o zi un status cum ca o enerveaza tipele care folosesc X-ul ala de tumblr stiti voi care ala smecher. curios este ca, dupa statusul ala, nu a mai avut nimeni in poza lor de profil acel semn :-? :-? :-? :-? :-? :-? straniu :-?

inapoi la mine andraea

am fost ieri in mall, cu zoe, ca doua tipe care stau una cu cealalta uneori. am intrat in magazinele noastre preferate: H&M. acolo au ceeeeele mai pale chestii si desigur ca mi le permit. mi-a dat mama bani, vreo doua milioane la mine, sa am grija de ei. sunt aproape clasa a 6a. 

moda din ziua de astazi este minunata! iubeeeeeeeeeesc tricourile alea pe care scrie celfie (aha! deci asa se scrie! stiam eu ce stiam. si va mai luati de mine ca am scris gresit acum cateva capitole. ce sa ma astept de la niste tipe care nu asculta one direction)

tricourile celfie stiti cu ce merg de minune??? stiti???? cu colantii mei loiali de iarna.

si cu o pereche de conversi presupun. aveti incredere in mine detin un pale blog

ok, ar fi timpul sa ma culc, este ora 2 noaptea :^) :^) :^) am stat pana foarte tarziu :^) asta fac tipele pale.......................ca mine...!!! urmatoarea miscare ingenioasa: scrie un status pe wattpad. anunta-le ca esti treaza la o ora asa inumana. ora doua. dap, sunt o experta in statul treaza noaptea :^) uuu mi-a venit cea mai tare idee. sa le zic ca am insomnie......si chiar am....adica sper sa am insomnie. e foarte pale. nu e ca si cand ar fi o boala serioasa sau ceva lol, gen depresia. am citit pe wikipedia => sunt experta si in acel domeniu. desi articolul era in engleza si nu am inteles nimic. mai bine asa. numai pitipoancele citesc wikipedia in romana. 

 da. eu sunt andraea, am 11 ani si sunt mare adolescenta. stiu multe

ANDRAEA: o fată specialăWo Geschichten leben. Entdecke jetzt