Capitolul 2

11 0 0
                                    

ok.. deci ca de obicei stateam pe tumblr..cand dintr-o data dau peste o imagine cu un copac care spune asa: ''i am lost in my world'' si atunci m-am agitat intr-un mod ciudat si am stiut ca trebuie sa bag citatul asta in jurnalul meu de wattpad. apropo sa va mai spun despre jurnal.

stiti cine o joaca pe rose?? lana del ray, fireste. dar stiti cine o joaca pe ozzy? cara delvangengen!!

oh, nu credeti ca ozzy e un nume minunat si diferit? dar ceea ce e mai important este ca sunt cea care l-a revendicat! deci de acum, oricine isi mai face o poveste in care exista o ''ozzy'', este o plagiatoare! si doar plagiatoarE, deoarece cei trei sau patru baieti de pe wattpad sunt prea ocupati cu scrisul fanficurilor cu messi si cristiano ronaldo. la fel se va intampla si in cazul lui rose. dar nu-i nimic! de aceea exista dictionarele. pentru a nu ma plagia pe mine, celelalte scriitoare cauta in dictionar cuvinte dragute (in engleza evident) ca si light, anchor, sunset, Regina Hortensia A XIV-a De Starbucks etc etc, apoi le pun la numele protagonistei, fara a baga de seama ca tiganci din toata lumea plang pentru ca isi vor numele inapoi.

asa. stateam eu ce stateam pe tumblr, si dintr-o data mi-am amintit ca eu merg la scoala si ca voi avea multe teme de facut la clasa a 6-a. nu inteleg la ce ma vor ajuta pe mine calculele astea imposibile cu cifre cu minus. adica, eu sunt absolut convinsa ca voi deveni o scriitoare geniala de jurnale, deci de ce sa ma chinui sa invat?

noroc ca eu stiu engleza si voi da cambrigde-ul. profa mea de engleza spune ca sunt bestiala la flyers, dar mai am de lucrat pana sa ajung la ket. dar, din nou, cum profesoara de engleza nu asculta 1d este imposibil ca ea sa stie mai bine ca mine.

vreau sa intru pe whatsapp. as intra pe yahoo messenger, dar data trecuta cand am intrat pe ym am primit niste mesaje de la profesoara de romana, o baba sclifosita fara sot. in ele erau nu stiu ce documente, cu ''Subiecte de olimpiada'' sau ''Tema pentru maine''. un nonsens. nu-mi trebuie mie asa ceva.

intru pe whatsapp, aplicatia mea preferata. pe ea vorbesc cu alex si cu alte cateva-- tipe cu care stau. le veti cunoaste si pe ele.

oh uite, AndreeaZmenta e online. dar AndreeaZmenta este doar username-ul ei, nu e casatorita cu zmenta. daca nu stiati, andreea este porecla ei. numele ei real este deea.

username-ul meu este original si ciudat. este omphalophobia, care inseamna frica de burice. nu.. nu imi e frica de burice, dar suna bine, si wattpad nu stie ce inseamna de fapt... pai acum stie. eu si tipele cu care stau ne avem drept numele noastre de watt, deoarece noi toate folosim watt-ul!

incepe AndreeaZmenta conversatia cu mine, astfel......

Az: Fa sor-meaa nebunaaa. (12:05)

Op (eu): hei cum ti-a mers ziua (12:06)

Az: No bine ma. De fapt super bine ma. Fa. (12:06)

Az: Ai vazut ma noul video a lui Zmenta ma? De fapt ii Statusuri Penibile Si Analfabetii De Pe Internet, 13! (12:07)

Op: da a fost super (12:09)

Az: Hai iesi acasa! Dovedeste ca ai vazut video-ul. (12:09)

Op: ce (12:12)

Az: Faaa jita ba nimic nu pricepi offf Doamniee.. (12:13)

Az: No ia zi, ma, daca tot ai vazut video-ul, ce zice Zmenta la 3:53? (12:13)

Op: jita...proasta? (12:14)

Az: Ioi, l-ai vazut, esti in regula. Pe moment. Ai grija sa te uiti in fiecare saptamana... ca de nu... (12:16)

Op: ca de nu... (12:16)

Az: Ajungi in cartea mea de critici! (12:16)

Op: D: (12:16)

Az: Si stii doar ca lumea ma trateaza ca si cand sunt de fapt cel mai Zmentos critic. (12:17)

Op: DD: (12:18)

Op: macar nu mi-ai dedica capitolul nu? pentru ca.. sa fiu sincera.. nu vreau sa apara coperta aia a ta portocalie neon pe profilul meu ca un tumblr de frumos (12:22)

Az: No bine pact. Da nici tu nu-mi mai dedici din Dear Ozzy. Coperta nu se asorteaza cu fundalul meu cu Crappypasta. (12:23)

Op: credeam ca se scrie creepypasta.. (12:25)

Az: Ioi cine-i aia dintr-a 7a aici??? (12:25)

Op: scuze stii mai bine (12:26)

si am iesit de pe whatsapp. pai ce sa ma astept de la o tipa care nu asculta one direction.

ANDRAEA: o fată specialăWhere stories live. Discover now