3.

586 55 8
                                    

« Izuku »

Blížili se moje narozeníny a já si to ani moc neuvědomoval... Nepřipadá mi to moc důležité už... Nevím proč... Jen prostě jsem starší o rok... Necítím moc že by to lidí taký nějak řešili.. Stejně jsem spíš sám..

Šel jsem pomálu do práce bez nálady... Shoto... Ani nevíš jak moc mi chybíš....

Najednou jsem si na něco vzpomněl.
.
.
.
“Shoto! No tak! Usměj se ještě jednou!Prosím!„ zajasal Izuku.

“Ne, přestaň už Izu!„ zasmál se Shoto.

Izuku zatáhl Shoto za UA uniformu nutivě.
“Prosííím!„ zapištěl a udělal psy oči.
Shoto si jen výdechl a usmál se znovu a pohladil mu hlavičku.
“Dobře, ale jen pro tebe Izuku„
.
.
.
Usmál jsem se nád tou vzpomínkou... Bylo to v UA když nám bylo 18.. Čas letí tak rychlé.. Wow... Udělal jsem slovní hříčku, no koukni na sebe Izuku...

Všiml jsem si jak na mě pořád Kacchan kouká.. Byl to pohled, který od něj neznám... Byl jako by se mě snažíl přečíst... Nebo tak něco..

“Hej, šprte! Na co zíráš?!„ zařval na mě a já sebou cukl.
“O-omlouvám se Kacchan!„
“Tch!„ koukl na druhou stranu ode mě, udělal jsem to samé.

Psal jsem papíry do práce, což někdy dělám když je to část mojí práce, když nebojuji. Nic zvláštního, jen dokumenty, zapisování hrdinů, studentů z UA kteří nedávno přišli, atd. Ostatní to berou jako pičovinu ale mě to tak nevadí, od jak živá píšu o hrdinech do mojich sešitů takže tak.... I když teď jsem 1# hrdina, pořád mě to baví! Hlavně když vidím nové festivaly od nové generace! Byl tam například jeden kluk, který byl trochu takový nejistý povahově ale má podobně silný quirk jako Shoto! Dokáže hýbat s zemí a v bojí se celkem drží! Bojoval s dítětem od Kacchan a Kirishimy.. Ano mají děti což mě překvapilo když jsem to zjistil že někdo jako Kacchan má děti tak jsem úplně byl bez slov! Ale je hezké být strejda! Jen mě víc překvapilo že tak brzo je měli.. Ale stejně se Kacchan dokázal dostát na druhé místo nejlepšího hrdiny a Kirishima na momentálně třetí... Shoto je v USA a tam mají zase jiné postavení... Ale jinak já jsem prý obecně známý 1# hrdina jako byl All might.. Někdy když vidím Kacchan a Kirishimu mít tak hezkou rodinu.. Tak si někdy říkám... Jaké by to bylo mít takový život s Shoto.... Shoto má rád děti, hlídali jsme ty kiribaku dětská a oba jsme si oblíbili děti víc... Jsou strašně zlaté! Kacchan někdy má nálady kdy sere Kirishimu že neukáže na veřejnost lásku ale vím že to dělá jen z legrace kvůli Kiriho reakce... Plus Kiri to dělá zpátky.

“Oi, ziraš do toho papíru už víc jak hodinu! Demente! Vzbuď se„ probudil mě Kacchan z mojich myšlenek.

Oh, jak jsem se dostal z tématu psaní k dětem a Kiribaku? To je zajímavé..

Dodělal jsem práci a šel domů..

Koukl jsem na balkón a rozhodl se na něj jít... Byl západ slunce, krásné fialové, oranžové až žluté barvy svítili na nebi nádherně.. Strašně milují západ slunce... Je tak nádherný... Úplně dokážeš cítít to uspokojení když vidíš jak zapadá a jak obloha je čím dál tmavější a stejně víš že další den nastane po té tmě... Cítím jako bych momentálně dával to slunce Shoto když tam je ráno.. Usmál jsem se a koukál na to dál..

“Aspoň díky slunci a hvězdám můžu vědět že nejsi tak daleko... A že je pořád naděje tě vidět„ řekl jsem pro sebe a natáhl jsem ruku na slunce.

Pák mi zazvonil mobil a usmál jsem se.

“Jako na zavolanou„

"~𝒱ℯ𝓁𝓀𝒶́ 𝒹𝒶́𝓁𝓀𝒶~„ Tododeku [CZ] ✅Kde žijí příběhy. Začni objevovat