Bölüm 2; TEKNOLOJİ

68 2 0
                                    

-Hayatımızın bir parçası olmuş, her yönden işlerimizi kolaylaştıran teknoloji bildiğiniz üzere hızla ilerliyor. Peki sizce ilerlemesinde insanların ne kadar katkısı var?

-Teknolojinin asıl amacı bize gerçekten yardımcı olmak mı? 

Artık faturalarımızı internet üzerinden yatırıp pek çok işimizi yine bu sayede yapıyor, yeni arkadaşlıkları sanal üzerinden buluyoruz. Ev alışverişimizi, giyim alışverişimizi bile yine bu platform üzerinden yapıyor, bazende kendi dükkanımızı sanal üzerinden kuruyoruz. Görünüşte gayet kârlı ve yararlı olan bu işleri bu şekilde halletmemiz sizce ne kadar doğru?

Televizyonun, bilgisayarın, telefonların ve buna benzer herşeye şuan sahip olmamızın tek nedeni bu aletlerin bir aracı olması. İşinizi kolaylaştırdığını düşündüğünüz herşey aksine işliyor aslında. Belki şimdi diyeceksiniz "madem aksine işliyor, neden herşey bu kadar kolay?". Uğraşmamak demek, tembellik demek. Siz tembellik için para ödüyorsunuz. Zamanında insanları paraya muhtaç etmeyecek, pek çok insanın işine gelecek icat bulunmuşken ortadan kaldırıldı. 

Size 2 dakika keyif verdiğini düşündüğünüz her bir oyunda bir sürü sübliminal mesaj olmasıyla birlikte yine malesef hepsinin yapımcısı örgütün bir üyesi/evladı.

Günümüzde bulunup ilerlemiş pek çok şey malesef insan buluşu değil. Buna örnek olarak uçaktan bahsedelim;

1969 yılında bir ufo düşüyor. Sanırım ilk düşen/ilk bulunan ufo, incellendikten sonra yapısı örnek alınıyor. Bunun sonucunda uçak daha çok geliştiriliyor. Şuan bindiğiniz, güvendiğiniz, düşme olasılığı neredeyse hiç olan uçakların yapısı bir ufodan örnek alınarak yapılmış durumda.

Tabi bu sadece süs verilmiş hali.  İnsanlık neredeyse varolduğundan beri uzaylılarla barış içinde yaşanıyordu. Bunlar eski zaman resimleri, paraları ile belirtilmiş, açıklanamayan gömülü büyük kafalar bulunmuştu. Biliyorsunuz, dünyadaki teknoloji bize göre çok fazla ilerlemiş durumda fakat uzaya çıkıp, daha sonra dünyaya indirilebilen bir uzay aracı yok. Her astronot paraşüte bağlı kapsül ile inebiliyor. 

İşin özeti; biz daha atmosfere bir uzay aracı ile giremezken onlar senelerdir kendi uzay araçları ile girebiliyor. Bu demek oluyor ki teknolojileri çok çok fazla ileride olmakla beraber bizden çok fazla zekiler. İlluminati dediğimiz örgüt, varolduğundan beri (bu arada belirteyim, illuminati mısıra göçten hatta ondan daha eski bir zamandan beri var) uzaylılar ile bir anlaşma içerisinde. 

Piramidin yapısı bile buna bağlı birşey. Anlayacağınız, ilerleyen teknoloji insanlar sayesinde ilerleseydi ben şuan bu yazıyı yazamıyor olacaktım. Tabiiki hayatınızdan teknolojiyi çıkartmayın fakat onların işini ne kadar yavaşlatırsanız o kadar iyi. 

Aklınızın karışmaması için uzun ama baştan sona olarak bütün olayları ele alıyorum. Sanırsam birdahaki yazımda 51. bölgenin ne olduğunu uzun uzun anlatabilirim. Takipte kalmanız dileğiyle.

İlluminati nedir? Ne değildir?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin