Bölüm 1; ÜNLÜLER

72 1 0
                                    

Öncelikle bu zamana kadar illuminati hakkında bildiğiniz, öğrendiğiniz herşeyi tamamen aklınızdan silin. Çünkü hiç birşey sandığınız gibi olmamakla beraber aklınızı karıştırabilir.

Bu zamana kadar illuminati "şeytana tapıyor" diye bilindi, "sübliminal mesajlarla bilinçaltını yıkıyor" dendi, "pek çok ünlüde bu işin içinde, bazıları çıkmak istiyor, bazıları yeni alındı" dendi. Şimdi size yanlışları düzelteceğim.

İlluminati inançsız bir örgüttür. Yapmaya çalıştıkları şey dinsiz bir dünya, satanist bir dünya değil.Tabi, sübliminal mesaj kısmı fazlasıyla doğru ama eğer beyninize "her yerde sübliminal mesaj var" gerçeğini yedirebilirseniz, rahatlıkla sübliminal mesajları ayırt edebilirsiniz.Ünlü işine gelirsek, pek çok ünlü değil malesef. Televizyonda gördüğünüz herşey, her reklam, her kanal, her bir oyuncu, herşey ama herşey onların emri altında çalışıyor. Ün dünyasına sonradan giren insan yok. Ünlü olan her insan, onların içinde yetişiyor. Ona hayatlarını farklı gösterip, hayatını kurtardıklarına inandırıyorlar. Size bunun için BKM'yi örnek verebilirim. BKM mutfak, pek çok oyuncu yetiştirmiş hatta ÇGHB'ların finaline yakın bölümlerde artık başkalarını alıp, sahnede oyunculuk yönünde geliştirmişlerdi. Peki, hiç merak ettiniz mi? Neden BKM "MUTFAK?"

Mutfak diyince akla gelen şey yemektir. Hazırlanır, pişirilir ve sunulur. İnsanlara daha doğrusu kendi insanlarına yaptıkları şey tam olarak budur. Gördüğünüz tüm dizi oyuncuları BKM içerisindedir.

Herşeyi en başından gözünüze çok net sokmuşlardır aslında. Örneğin, bir yazı okuyorsunuz ve birisi size bir uzaylı tarafından kaçırıldığından bahsediyor. Zihninizde canlanan ortamı size söylememi ister misiniz?
Beyaz, fazla parlak bir yer. Bir sedyedesiniz, hafif sersemsiniz. Çok geniş bir alan. Uzaylıların gözleri iri, içi simsiyah. Kafaları büyük, kocaman. Boy olarak sizden kısalar. Bu onların gerçek kimliğidir zaten. Dediğim gibi, herşeyi aslında direk olarak size söylüyorlar.  Uzaylıları ileriki bölümlerde açıklayacağım. Daha yeni öğrenmekle beraber ağzımın açık kalmasına sebep olan olaylar boldur bu işin içinde. "UFO düştü, uzaylılar geldi, 51. bölgede saklıyolar" falan falan. Bunları geçin siz kardeşim, geçin...

Her neyse, 

Bütün küçük çocukların bir zamanlar en sevdiği dizi olan, halen youtube üzerinden izlenen Selenada defalarca 51. Bölgeden ve uzaylılardan bahsedilmiş, fakat orada uzaylı gibi gösterilmek istenen Selena yani sözde bir iyilik meleği olduğu için Fitnat deli muamelesi görmüştür.

Hiçbir ünlü size illuminatiden çıkmak istediğini hakkında mesajlar vermez klibinde. Asla önceden iyi ve saf bir insan değildir çünkü. Onların bir evladıdır. 

Bu anlattıklarım daha bir hiç olmakla beraber bilinen yanlışları düzeltme maksatlıdır. Klip analizlerine aldanmayın. Takipte kalmanız dileğiyle.

İlluminati nedir? Ne değildir?Where stories live. Discover now