skye.

83 5 11
                                    

╔═══*

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

╔═══*.·:·.✧ ✦ ✧.·:·.*═══╗

𝕾𝖐𝖞𝖑𝖊𝖗 𝕭𝖗𝖎𝖆𝖗

╚═══*.·:·.✧ ✦ ✧.·:·.*═══╝

- Utállak - mondta pár percnyi csend után Adeline. Skye még csütörtök délután állított be a lányhoz, de már hajnali két óra volt. Ennek ellenére a lehető legéberebben feküdtek egymásnak fejjel lefele a hatalmas franciaágyban. Mindkettejük ölében vázlatfüzet és ceruza volt, arra az esetre, ha eszükbe jutna egy eget rengető terv a focimeccsre. Eddig semmire sem jutottak, hiszen a két lány mindig leszavazta egymás ötleteit. Ha Skye állt elő valamivel, az logikátlan volt, ha pedig Adeline mondott valamit, akkor pedig túl komplikált. A délután első órájában azon vitatkoztak, hogy mi legyen Skyler álruhájával, mert Adi állítása szerint a fekete cucc, amit a lány összekapkodott igénytelen és béna volt. Skye persze zsörtölődött, mivel feleslegesen költötte a pénzét olcsó, fekete ruhákra. Nem azzal volt gond, hogy nincs álcája, mert Adi vásárolt neki egy márkás fehér-arany szettet - ami állítása szerint illett az álarchoz -, hanem hogy Skye nem akarta az Adeline által összeállított ruhát viselni. Először is, túl feltűnő volt, másodszor pedig herótot kapott attól, ha megmondták mit tegyen. Vonakodva bár, de felpróbálta a melegítőt, amin az egyetlen dolog, amit hasznosnak talált, az a kapucni volt.

- Meg se szólaltam - szólt vissza felháborodottan Skye.

- Túl hangosan lélegeztél. - Adeline szokásához híven, mikor nem volt miről vitatkozni, feleslegesen beszólt Skye-nak. - És mégis minek van befonva a hajad? Nagyon gáz.

- Békén hagynál?

- Esélytelen.

- Amúgy mit is csinálunk?

- Felkészülünk egy lehetséges támadásra.

- Ja jó - nézte át a jegyzeteit Skyler. - Mert eddig csak arra jutottunk, hogy honnan rendeljünk kaját. A meccs pedig holnap lesz.

- Gyakorlatilag ma van - válaszolt Adeline, ahogy ülő pozícióba tornázta magát. - És igen, az jó ötlet volt, mert éhen halok. - A Stark lány tárcsázta az egyik legjobb és legdrágább gyorsétterem számát, ami a gazdagok kedvence volt. Skye nem szeretett volna onnan rendelni, de mindkét lánynak könnyebb volt úgy, hogy Anthony Stark számlájára ment az egész. Addig jó, amíg nem neki kell fizetnie.

- Kéne valamilyen fegyver - szólalt meg Skye, miután Adi letette a telefont. - Nem olyan gyilkos fajta, hanem amivel könnyen ki lehet ütni valakit. A botok múltkor sem váltak be.

- Hm... - Adeline most a gurulós székében kezdett el forogni, miközben gondolkodott. Csak akkor állt le, mikor elő tudott állni a megfelelő válasszal. - Van egy sokkolóm. Még Nat néni adta - magyarázta Skyler értetlen fejét látva.

STOLEN DANCE | p. parkerWhere stories live. Discover now