adi.

92 10 40
                                    

╔═══*

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

╔═══*.·:·.✧ ✦ ✧.·:·.*═══╗

𝕬𝖉𝖊𝖑𝖎𝖓𝖊 𝕾𝖙𝖆𝖗𝖐

╚═══*.·:·.✧ ✦ ✧.·:·.*═══╝

Skyler szobája kisebb volt, mint az övé. Ez volt az első gondolata Adeline-nek , amikor belépett a másik lány szobájába. Nem volt túl otthonos, Skye egyáltalán nem díszítette fel. A falakon nem volt egy poszter sem, a polcokra nem tett ki bekeretezett családi fotókat, a tankönyveken és pár könyvtári könyv kivételével semmi nem volt az asztalán. A táskája az ágya mellett volt lehajítva, pár koszos ruhával együtt. Skyler gyorsan helyet csinált az ágyon, láthatólag egy kicsit szégyenkezett a rumli miatt, de most nagyobb gondja is volt, mint egy kis rendetlenség. Adi nem mondta ki hangosan, de gyűlölte Skye szobáját. Nem a rendetlenséggel volt baja, hanem az átlagossággal. Mintha beköltözés óta nem is törődött volna azzal, hogy otthonosabban érezze magát.

Skye nem ismerte az otthon fogalmát, de ezt Adi nem tudhatta.

- Szóval? - tette keresztbe maga előtt a karját Adeline türelmetlenül.

- Nem akarsz leülni? - kérdezte Skye. A lány csak nemet intett. - Hát jó. Szóval pár hónappal ezelőtt történt valami. Júniusban osztálykirándulásra mentem, ahol megtaláltam ez - mutatott a gyűrűjére, ami egyszerű ezüst volt, kis gravírozással benne. Adeline-t a Gyűrűk Urára emlékeztette. - Azóta vannak képességeim.

- Azt mondod, hogy mindent, amit tudsz, az a gyűrű miatt van? - bökött a kis ékszerre Adi. Skye bólintott. - És kik voltak azok a férfiak?

- Nem tudom. De szerintem engem kerestek - válaszolta Skyler. - Vagyis inkább a gyűrűt.

- Akkor miért nem szabadulsz meg tőle? Nem érnek annyit ezek a képességek.

- Mert nem tudok. - Adeline zavarodott arcát látva magyarázkodni kezdett. - Már próbáltam. Eldobtam, visszatért. Felgyújtottam, másnap pedig ott volt az asztalomon. Még a folyóba is belehajítottam.

- Ez lehetetlen.

- Te akartad, hogy magyarázzam el! - csattant fel Skye.

- De akkor is - gondolkodott el Adeline, miközben lehuppant Skyler mellé az ágyra. - És miféle képességeket adott neked az a gyűrű? Persze a telekinézisen kívül.

Skyler habozott egy pillanatra.

- Bízol bennem? - kérdezte Adeline-től, aki furcsállva nézett a másik lányra. Skye-nak meg kellett ismételnie a kérdését.

- Csak pár órája ismerlek - felelte Adi.

- Kérlek. - Skyler bociszemeket meresztett a Stark lányra, hogy meggyőzze. Adi sóhajtva beadta a derekát. - Lehet kicsit fura lesz, de ígérem, hogy nem fog kárt tenni benned. - Skye előhúzott egy bicskát az éjjeliszekrénye fiókjából.

STOLEN DANCE | p. parkerWhere stories live. Discover now