1.

164 7 1
                                    

Pohľad Michala
Dneska natáčím s klukama. Kelem, Marwem a Džavem (musela som srry 😂). Natáčíme o 7:00 a setkání na ts-ku máme o půl hodiny dřív. Teď je 6:25 tak by jsem už asi měl jít. Vstanu z postele a jdu k počítaču. Zapnu ho a hledám ikonku TS ka. "Yes!" řekl jsem si pro sebe a zapnul ts ko. "Čau kluci!" řekl jsem. Už tam byli všichni. Zase poslední. "No nazdár" pozdravil se Jawo. "Kelo tu Helo" pozdravil se i Kelo. Zase říká blbosti. Ach ten Kelo. "A ty čo Marwe, si zaspal?" zeptal se Jawo ze smíchem. Musel jsem se přidat. "Ticho!" řekl Kelo. Zaslyšel jsem pláč. "Marwe? Jsi v pořádku?" zeptal jsem se ho. "A-ano jsem." snažil se hrát, že se nic nestalo. "Marwe, kľudne sa nám tu vyplač, pomáha to." snažil se ho Kelo uklidnit. "No. Rozešli sme se. S-s Nikčou." řekl. User disconnected from your channel. Natáčet se asi nebude. "Hoši, asi pôjdem za Marwom. Čaute." odpojil se Jawo. "Promiň Keloo... Ale.. Ja už asi taky půjdu." řekl jsem s lítostí v hlase. Chudák tu bude sám. "okej, pôjdem si dať burger, ahoj" "čau Kelouši." zasmál jsem se a odpojil jsem se. Hmmm burgr.. Já půjdu na kávu. Sebral jsem si klíče, mobil a peněženku a vyrazil jsem. Poznám jednu strašně dobrou kavárnu, jsou tam i brugri.
~v kaviarni~
Vešel jsem dovnitř a šel jsem si sednout. "Je tu volné?" zeptal se mně hnědooký brunet. "Ano, můžete si sednout" řekl jsem. Odsunul si židli a přisedl si. "Inak, Kuba" "Michal" podal jsem mu ruku. Byli jsme tam spolu asi 4 hodiny. Po těch hodinách jsme se rozhodli že půjdeme. "Inak nemohol by som u teba prespať? Viem znie to divne ale ušiel mi vlak a nemám kde spať." zeptal se mě. Nenápadně se na něj podívám a přemýšlím jestli ani nebo ne. Přeci jen můj youtube button je dost vidět a nevím kam ho schovat. No pak mi ho přišlo líto." Ano, můžeš. Není problém, a Kubo? Příště se neboj a zeptej se hned já tě nekousnu." začal se smát tak jsem se přidal k němu. Jak jsme se tak smáli tak jsme byli už i u mě doma. "Týjo to je pekný barák." řekl Kuba. Pravdaže jsem rád že se mu tady líbí. "Děkuji, aspoň vím že ti tu bude dobře" řekl jsem a šli jsme na gauč. Tam jsme si sedli a mluvili o takových věcech. "Vlastně proč si tu? V česku?" zeptal jsem se. "No ehm... Česko mám rád. Chcel som tu ísť iba tak na pár hodín no ako som hovoril ušiel mi vlak. Som naozaj rád že môžem u teba prespať." ten Kuba ss mi popravdě líbí. Je fakt milej. Nepotřebuje hodně ku štěstí. Takovej skromnej. "Není zaco dekovat." "Nejdeme spať? Som už celkom unavený." "Ok." souhlasil jsem. Přeci jen jsem měl včera menší večírek a hlavně strean z GTA5 takže jsem celkem unavenej. Kubovi jsem ukázal postel, rozloučili jsme se a šel sem spát taky. No furt mi lítal hlavou Kelo a Kuba. Nevím proč ale každého vnímám tak... Prostě úplně stejně. Ten hlas... No nic uvidíme zítra...

Ahojteee! Prepáčte že som dlho nevydala časť ale škola nu 😂❤️ po škole poprípadne zajtra ráno čakajte nový diel!!! Teším sa na vás zatiaľ čaukyyy!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 03, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Kejmr ff -Věř mi, jsme úplne stejníWhere stories live. Discover now