#25

345 39 17
                                    

Кун вървеше към дома на Джехьон,носейки две пълни торби с храна. Преди половин час Джехьон му бе звъннал,искайки да се видят и му поръча да вземе доста храна.

Вече пред входната врата на приятеля си,Кун почука и зачака някой от вътре да му отвори. Не след дълго вратата се отвори,разкривайки сънения Джемин, който се стори много сладък на по-големия.

-Кой е?-попита по-малкия с затворени очи.

-Много си сладък сънен,малчо!-усмихна се той и разроши косата на малкото момче.

Щом чу гласа на новодошлия, Джемин веднага разбра кой седеше на вратата и ококори очи, притеснено.

-Х-хьонг! Т-ти как-какво правиш тук?- момчето с бонбонената коса започна да заеква, а другия се засмя.-К-кое е смешното?

-Ти. Толкова си сладък,че ме караш да се смея.-Кун отново разроши косата на момчето пред себе си и след това ощипа сладко бузата му карайки го да се изчерви.

Нана бързо се осъзна и направи място на другия,за да влезе. Брюнета не изчака втора покана и побърза да влезе вътре като се настани на дивана във всекидневнията. Розовокосото момче разтърси глава,искайки да се съвземе,но можеше все още да усети добира на другия върху бузата си. Той влезе вътре и се настани на дивана също като госта и го погледна.

-Сигурно търсиш брат ми,нали?-попита розовокосото дете и започна да си играе с пръстите си.

Кун кимна.

-Да,къде е той? Каза ми след половин час да съм тук, а сега него го няма.-каза той и остави двете торби на малката масичка,която се намираше пред дивана.-Дори взех всичко,което ми поръча. А като гледаш не е малко.

-Като гледам май ще се готвите за зомби апокалипсис.-пошегува се по-малкия и двамата се засмяха.

-Може и така да стане май.

-А и за Джехьон. Той излезе преди пет минути с Дойонг хьонг.-Джемин погледна невинно към хьонга си, който за момент забрави,че трябваше да се кара заради постъпката на приятеля си.

Кестенявокосия се приближи по-близо до по-малкия и сложи едната си ръка върху лицето му. Започна да гали долната му устна с палеца си, докато другия единствено го наблюдаваше внимателно. Кун го погледна в очите, гледайки го предупредително.

Китаеца започна бавно да се приближава до по-малкия,който затвори очи очаквайки целувката. На няколко сантиметра разстояние брюнета се спря и се загледа в лицето на малкото момче пред него. Толкова малък и крехък. Ако сега го докоснеше, сякаш щеше да се счупи.

『¤I Like You!¤』Markhyuck Where stories live. Discover now