38

2K 67 5
                                    

Събудих се към 10. Взех телефона си и разгледах социалните мрежи. Видях че Джони ми беше писал. Честити ми Коледа и каза, че след празниците иска да излезем и да поговорим за нещо. Имал някакво предложение. Както и да е. Станах от леглото и се прозях. Отидох до банята и си взех един душ и след това си измих зъбите. Изсуших косата си и се облякох. Слязох долу и видях мама и Грейсън да пият кафе. Седнах при тях на масата.

-Добро утро!-поздравих ги и си сипах кафе.
-Добро утро!-поздрави Грейсън.
-Добро утро, миличка!-усмихна ми се топло мама. Аз също ѝ отвърнах на усмивката и отпих от кафето си. Поговорихме си малко и мама отиде да се оправи за полета. Каза че иска по-рано да бъде на летището, затова ще тръгнем по-рано.

След два часа мама свали куфара си и Грейсън ѝ помогна да го качи в колата. Влязохме в колата и Грейсън потегли към летището. По пътя не си говорехме много. Беше ми тъжно, защото кой знае кога пак ще видя мама? Ще ми липсва. Колата спря и не усетих, кога сме пристигнали. Слязохме от колата и мама си взе куфара. Аз я погледнах тъжно и отидох да я прегърна.

-Много ще ми липсваш.-казах ѝ усетих как сълзите се стичат по лицето ми.
-И ти ще ми липсваш, миличка. Но не искам да се разстройваш. Хайде усмихни се.-мама хвана лицето ми в шепите си и аз се усмихнах леко.-Точно така, покажи хубавата си усмивка на света.-каза мама и аз се засмях.-Обичам те, скъпа! Искам да бъдеш щастлива. Не искам на хубавото ти лице да има сълзи, нали. Ако някой те нарани, искам да ми кажеш, чу ли?-попита и аз кимнах.-Така те искам. И да ми кажеш, когато със Зейн станете гаджета.-каза мама бързо и се насочи към Грейсън. Аз я погледнах объркано и след това се засмях. Мама се сбогува и с Грейсън и влезе в летището. Ние се качихме в колата и се прибрахме.

...
Лежах на леглото си и гледах нещо в инстаграм. Реших да кача снимка от Коледа. Избрах да кача снимка, на която сме всички. Всички се бяхме усмихнали и изглеждахме много добре. Качих снимката и веднага започнаха да се трупат харесвания и коментари. Реших да разгледам няколко коментара. Всички бяха много мили и позитивни. Докато четях коментарите, Зейн ми писа.

"Здравей, Али! Да се видим в парка до университета към 18:30ч? Искам да ти кажа нещо важно.😘"-прочетох съобщението и се усмихнах леко. Какво иска да ми каже? И това емоджи.

New beginning [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now