06.:asla denemezsek,asla bilemeyiz

264 30 19
                                    


Günün ağarmaya başlamasıyla Mingyu yatağından zorlukla ayaklanmış ve banyoya doğru yol almıştı. Dün gece geç yattığı için hâlâ uyanamamıştı. Yüzünü yıkayıp mutfağa uğramaya karar verdi. Ağır adımlarla ilerledi mutfağa doğru.

Mutfağa vardığında orada annesini görememişti. Son anda onun erken çıkabileceği aklına gelmişti.

Başını arkaya çevirdiğinde arkasındaki masada duran kahvaltıyı farketmişti. Annesinin onun için hazırladığını düşündüğü kahvaltı sofrasının başında bitti çarçabuk.

Ayaküstü bir şeyler atıştırıp hazırlanmak için yeniden odasına döndü. Üzerini çıkarıp dolaptaki yeni okul formasını giyinmeye koyuldu.
Ardından telefonuna ulaşmak için yatağının başındaki komidine yöneldi.
Telefon rehberinde Wonwoo'nun adını görmesiyle duraksadı. Profil resmine tıkladı. Onun gülümseyen ifadesi onu da gülümsetmişti istemeden.

Yanlışlıkla ekran görüntüsü aldığında telaşla galerisine girdi fotoğrafı silmek için

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yanlışlıkla ekran görüntüsü aldığında telaşla galerisine girdi fotoğrafı silmek için. Fakat bunu yapmaktan son anda vazgeçti.

"Sonuçta yanlışlıkla oldu." diye mırıldanıp tüm uygulamaları kapattı. Bu bahanenin ardına gizlenecek kadar beğenmişti bu fotoğrafı.

Çantasını alıp evden çıkmaya girişti.
Otobüs durağına yürümeye başladı.
Telefonunun aniden çalmasıyla cebine götürdü elini.

Ekranda gördüğü isim Wonwoo idi.
Aramanın kısa sürmesini yanlışlıkla olduğuna yordu Mingyu.
Telefonunu alarak evden çıkmaya koyuldu.

Otobüs durağına yürürken aklına Wonwoo'nun araması takıldı. Bir kez aradı ama geri aramadı ya da mesaj atmadı. Bunun neden olduğunu merak etti Mingyu.

"Dün akşam bitkindi. Acaba hastalandı mı?"

Mingyu içinde bir anda doğan şüpheyle otobüse bindi.

Otobüsün hareket etmesinin üstünden çok geçmeden birkaç durak sonra indi Mingyu.

Okul yerine Wonwoo'nun evinin yakınlarındaki durakta inmişti.

Merdivenlere doğru ilerledi. Birkaç basamağı çıktıktan sonra onun kapısının önündeydi.

Zile bastığında yanıt alamadığında belki de kuruntu yaptığını düşündü. Wonwoo'yu aramayı düşündü ama bu hareketini ve endişesini nasıl açıklayacağını bilemediği için bunu yapmaktan vazgeçti.

Son kez zile bastı içini rahatlatmak için yeniden. Bir dönüt alamadığında bu kez Wonwoo'nun evde olmadığına emin olabilmişti.

Arkasını dönüp kapının önünden ayrılacağı sırada kapı aralandı ve Wonwoo'yu buldu karşısında. Wonwoo Mingyu'nun kolları arasına düştüğünde. Mingyu endişeyle onu kucağına alıp eve götürmeye koyuldu.

PeresteşWhere stories live. Discover now